kad se popije...

Dobro je kad smo svi tako pozitivni :-)
a svasta se moze videti kad se masa napije, rockeri skacu uz narodnjake, fine devojke vise nisu tako fine.. zanimljivo u svakom slucaju.

Ja sam super raspolozena, a nekad imam neke tripove kao npr. da pitam ljude koji je njihov stav o vevericama. Svakakvih odgovora ima... :-)

pravi trenutak da ti kazem.. :D
sve smem i tako.. bas sam vesela.. super mi je.. ma milina jedna.. osim kad ocu da bacim peglu.. veceras mi bas bilo lepo.. onako, taman.. jos traje dejstvo, al za koji trenutak odo da spavam...

kad se napijem... hm... ali ja ne pijem nikad!!! he... dobro, provalili ste me... kad se napijem, onda sam obicno sa drustvom... ili u'vatimo nekog u masinu pa ga lozimo kako nema pojma o istoriji, fudbalu, baletu... ma o bilo cemu... ili pocnemo da raspravljamo i svadjamo se oko nekih veoma bitnih tema... npr. da li je mesec lepsi kad je zut ili kad je kao polumesec...
jedino sam los kad se napijem uz muziku (narodnjake, naravno)... onda sve pare potrosim kiteci pevaljku i casteci ljude oko sebe.. mislim, los sam za sebe... a posle mi se jede burek ujutru a nemam vise para... a sve se lazem kako bi mi bila muka da pojedem burek... burek sa sirom, naravno...
ne znam kakav sam kad se napijem... ne pijem nikad... he... opet ste me provalili...

Back