giravaru
Primećen član
- Poruka
- 634
Kod korone dijareja kao simptom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mora da se testira ako je u pitanju upala pluća da se vidi šta je pošto simptomi mogu da budu isti kao i za gomilu drugih virusnih i bakteriskih infekcija a ne pomažu svi lokovi koji se daju za njih...Ma, ne interesuje me, neću da mi se javi, pu-pu, daleko bilo!
Ili ću da umrem, ili neću ni da znam.
Ne interesuje me, moja draga braća Kinezi su mi rekli-ne talasaj, biće sve ok.
Ne znaju oni šta u Srbiji znači talasanje.
Srbin je jedan za sve, svi... e. pa, ponadali ste se da su svi za jednoga?![]()
Javlja se. Poznanica je baš imala i taj simptom. Dakle, uz temperaturu i gubitak čula mirisa.Kod korone dijareja kao simptom?
Sad videh da si pitala kada. Ona je otp 5. dan dobila.Javlja se. Poznanica je baš imala i taj simptom. Dakle, uz temperaturu i gubitak čula mirisa.
Opet ti.....kad se prefilujes medijskim sadrzajima
Meni je prvo dijareja pocela... A posle i tem 37.3...ali sve ostalo je ok. Miris... Ukus su tu... Nisam malaksala...ne kasljem... Ne boli me nista.Javlja se. Poznanica je baš imala i taj simptom. Dakle, uz temperaturu i gubitak čula mirisa.
Evo sad sam dobila informaciju, dobila je poznanica prvo dijareju, pa onda sve ostalo. Nešto sam prebacila, ali sad sam proverila.Meni je prvo dijareja pocela... A posle i tem 37.3...ali sve ostalo je ok. Miris... Ukus su tu... Nisam malaksala...ne kasljem... Ne boli me nista.
Evo sad sam dobila informaciju, dobila je poznanica prvo dijareju, pa onda sve ostalo. Nešto sam prebacila, ali sad sam proverila.
Drž' se!
Pa temperaturu jedan dan, i čulo mirisa. Bukvalno samo jedan dan dijareju.A sta je to ostalo? Jel pije stogod....