Kad proradi SRPSKI nacionalizam...

• Začetnik teme Začetnik teme nighT walker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zbogtakvih gadova kao sto si ti djuro pati ceo narod.ti nakosovo samo mogao da ubijass decu od dvenedelje starosti, starce od sedamdeseti visse godina ,mogao si da zapaljis neku kucu ili napunio si kamijon sa frizziderima,ssporetima,tv,sat i drugu robu koju si ukrao.gade jedna zbog takvih srbijaima da propada sve dublje i dublje

LOVE:
MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.

i ja sam iz mjesovitog braka pa sta mi fali? Nista.
odlicni odnosi i sa jednom i sa drugom stranom, a i ne samo to, ujko mi ozenjen muslimankom, brat mi ozenjen makedonkom znaci cist dokaz da niko od moje porodice nije nacionalista naravno ni jedan brak nije savrsen uvijek ima svadje ali nikad nesto na nacionalnoj osnovi.

Chan Shaolin Si:
Montenegro
jedva cekam da prodju jos ove dvije godine
independent :wink:

Da si pokazao pamet sa ovom porukom,kao i mudrost,bas i nisi.I ja sam iz cg,ali za razliku od tebe,tamo sam cest gost(domacin) i vise od trecine godine provodim tamo.
Nezavisnost Crne Gore podupiru bas takvi kao sto si ti,zive u Evropi a bore se za nezavisnu CG jer kada se otcepi,pa kada muslimani krenu da uzimaju jos vise(jer Ulcinj i oklinu su vec uzeli) onda cemo mi tamo da idemo i ratujemo,opet!

Razmisli malo sta donosi nezavisnost,a sta federacija ili bilo sta drugo samo da je savez sa Srbijom.******,isti narod a da idem sa pasosem tamo-vamo?Cela Evropa se ujedinjuje a mi se razilazimo,bas srpski mentalitet!

LOVE:
MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.

Svaka cast,to je toliko pozitivno,napokon neko ko je svetski orjentisan a ne nacionalisticki!Samo nadam se da i tvoj decko misli isto tako,jer ako i malo vise voli islam nego tebe,bice problema,vec vidim.

Razmisli o tome u kojoj ces veri krstiti decu,da li ce biti muslimani ili hriscani(pravoslavci),da li ce se klanjati ili krstiti,da li ce jesti svinjetinu i da li ce gledati na "Al Kaidu"(je8i ga ne znam kako se pise) kao na nesto sto treba sto pre iskoreniti ili kao "Oslobodilacku Islamsku vojsku".

Baz sale,divno je to mesanje kultura,nacija i vera,pa ljudi smo zaboga,ali opet vremena su takva - za koju deceniju pocinje verski rat svetskih razmera(ako vec nije poceo) i razmisli na koju ce se stranu tvoja deca opredeliti.

Ratovi u bivsoj SFRJ su pokazali pravo stanje i cvrstinu mesanih brakova.Nemoj sebe dovesti u situaciju da za deset godina od rodjenja dece ostanu bez jednog od roditelja samo zato sto se dve vere nisu slozile(pu pu daleko bilo)........

p.s.Verovatno si gledala "Noz" Vuka Draskovica

p.p.s.Mesanje nacionalnosti je relativno blago,ali vera pri cemu je u pitanju islam i hriscanstvo,hm....zaje8ano ..........

p.p.p.s. A opet,sta ja znam!!!

Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.

Chan Shaolin Si:
Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.

BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:

Chan Shaolin Si:
e mogu ti reci samo da mnogo filozofiras,jer nasa ljubav je najaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaa

Chan Shaolin Si:
e izvini nisam mislila na tebe nego na ovog sto mnogo mudruje win

DOBRA VILA:
Chan Shaolin Si:

BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:

vilo kraljice volim te najvise definitivno smo srodne duse jos ako navijas za partizan, jeßete nacionalizam i ta sranja jeste li gledali utakmicu vi a?

Chan Shaolin Si:
DOBRA VILA:
Chan Shaolin Si:

vilo kraljice volim te najvise definitivno smo srodne duse jos ako navijas za partizan, jeßete nacionalizam i ta * jeste li gledali utakmicu vi a?

SLAZEM SE SA TOBOM,ALI NE NAVIJAM ZA PARTIZAN! :( NAVIJAM ZA LJUBAV! :D
A OVOJ ZALJUBLJENOJ DEVOJCI PORUCUJEM:
NE MOZE VAM NIKO NISTA JACI STE OD SUDBINE,
MOGU SAMO DA VAS MRZE ONI STO VAS NE VOLE! :wink:

Ja samo da kazem da se jedino odlaskom na Kosmet za svaku SRBSKU slavu moze privuci paznja(to jedino mozemo).Pa ja dolazim cim me pozovu ljudi odozdo.P.S.moj drug je bio skoro da snima za RTS kaze da je zaje+ano i da treba nekako pomoci ljudima dole

Back