D
DJURA-Jerusalim
Gost
Ti sa Kineskim imenom,koja je to tvoja zemlja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJURA-Jerusalim:Ti sa Kineskim imenom,koja je to tvoja zemlja?
DJURA-Jerusalim:Nacionalizam je isto ssto i patriotizam tj.ljubav prema otadzbini.
Neznam ko tebi svira u frulu,ali dok Kosovo ne bude
centralna Srbija ja neccu da se smirim.
LOVE:MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.
Chan Shaolin Si:Montenegro
jedva cekam da prodju jos ove dvije godine
independent :wink:
LOVE:MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.
Chan Shaolin Si:Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.
e mogu ti reci samo da mnogo filozofiras,jer nasa ljubav je najaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaChan Shaolin Si:Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.
e izvini nisam mislila na tebe nego na ovog sto mnogo mudruje winChan Shaolin Si:Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
DOBRA VILA:Chan Shaolin Si:Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:
Chan Shaolin Si:DOBRA VILA:Chan Shaolin Si:Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:
vilo kraljice volim te najvise definitivno smo srodne duse jos ako navijas za partizan, jeßete nacionalizam i ta * jeste li gledali utakmicu vi a?
DJURA-Jerusalim:Svaka srecca,mnoga leta za 26.Hvala Bogu da se pojavi neko iz moga plemena--ispljuvasse me ustasse i ssiptari.