kad prestaje detinjstvo...

srećica:
lady me:
"Izgledas starije za svoje godine!"
Kompliment ili uvreda?
sve zavisi koliko zapravo imash godina

Dok smo bili klinci to nam je bio kompliment... i sve smo se nesto trudili da sto pre udjemo u taj svet odraslih ... starije drugare gledali sa strahopostovanjem, oponasali ih...
A kad odrastes ponasas se suprotno. Procvetas kad ti neko kaze da izgledas mnogo mladje za svoje godine, govoris kako si ti u sustini jos uvek jedno veliko dete itd itd...
Ja bih rekla da je tu negde i granica izmedju detinjstva i sveta odraslih ... kad ti vise nije kompliment da ti neko kaze da izgledas starije i kad pocnes da se hvalis time da si ti jos uvek jedno veeeliko dete.

lady me:
srećica:
lady me:
"Izgledas starije za svoje godine!"
Kompliment ili uvreda?
sve zavisi koliko zapravo imash godina

Dok smo bili klinci to nam je bio kompliment... i sve smo se nesto trudili da sto pre udjemo u taj svet odraslih ... starije drugare gledali sa strahopostovanjem, oponasali ih...
A kad odrastes ponasas se suprotno. Procvetas kad ti neko kaze da izgledas mnogo mladje za svoje godine, govoris kako si ti u sustini jos uvek jedno veliko dete itd itd...
Ja bih rekla da je tu negde i granica izmedju detinjstva i sveta odraslih ... kad ti vise nije kompliment da ti neko kaze da izgledas starije i kad pocnes da se hvalis time da si ti jos uvek jedno veeeliko dete.
:D upravu si...

snaja88:
DUNĐER:
snaja88:
Detinjstvo ce trajati onoliko koliko mi to budemo (iskreno0 zeleli. Jer bez iskrenosti nema ni detinjstva, a bez detinjstva iskrenosti
bravo TINAR ,UPRAVO TaDa!Kad to pozelimo? :)
Sta da pozelimo?
Hteo sam da kazhem,da niko i nista ne moze uticati na to koliko cemo biti deca . To je nesto tvoje i verujem da u zivotu ne postoji ni jedan dovoljno jak razlog koji bi to mogao izmeniti.

Ma ne znam... Ali sigurno znam da moje jos uvek traje...
Po prici moje keve ( :roll: ) U njihovo vreme detinjstvo je trajalo malo duze nego sad...
Neke moje drugarice iz razreda se prave da su "velike" pa non stop pricaju o ne znam...nekim tamo bezveznim stvarima...
Mislim da je to bzvz...
A mene stalno za*ebavaju kako sam "klinka"...
Ma bole mene d*pe za njih... :)

Back