Kad malo bolje razmislim

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RiadaT.;bt132759:
Ljiki moj....drago mi je da si tu....a ja jucer nesto na Marinom blogu citam kako se spremas ostaviti nas....i bas sam se bila rastuzila...drago mi je da nisi otisla....i nadam se da neces ni otici...:cmok2:

Videću.....juče sam otišla daleko....takav dan....danas je ipak bolji dan.....sutra nadam se još bolji .....:cmok2:

LJILJA MMM;bt132760:
Videću.....juče sam otišla daleko....takav dan....danas je ipak bolji dan.....sutra nadam se još bolji .....:cmok2:

Nema sta da vidis....ima da ostanes i tacka..:).i uostalom ko ti brani da uzivas u ljepoti cvijeta i realnog zivota bez linka...sve se to da uskladiti...ja sam ti zivi primjer za to...:manikir:a sutra...sutra ce naravno da bude jos bolje..........:heart:

RiadaT.;bt132761:
Nema sta da vidis....ima da ostanes i tacka..:).i uostalom ko ti brani da uzivas u ljepoti cvijeta i realnog zivota bez linka...sve se to da uskladiti...ja sam ti zivi primjer za to...:manikir:a sutra...sutra ce naravno da bude jos bolje..........:heart:

Hahaha ne razumeš me.....ne pričam ja o virtualu, nemam ja taj problem kao ni problem uskladjenja. Još neki dan i kraj je rokovima a samim tim sam i ja manje kraj kompa, naspavanija, manje nervozna. Moja reala je samo opisana u tekstovima jer meni pisanje predstavlja odmor i zadovoljstvo a i što bi to zadržala za sebe kad se i drugima dopada a i ovde se tako lepo družimo. Samo sam sa onom pesmom otišla daleko u realu ali morala je da bude u knjigici.....to je.....ali, opravljam se ......skoro pa sam kao nova :manikir:

Emin@;bt132765:
Draga moja:)
Napolju je divno...Vreme kao stvoreno za ljubav....:heart:

Idemo dalje:ok::cmok2:

Draga Emin@,bila sam napolju,al brzinski,neke obaveze pozavrsavala tako da skoro nisam ni primjetila svu ljepotu....evo i sad me kroz prozor sunce zove,al sad zavrsavam neke "unutrasnje" obaveze...izgleda da cu ovaj predivni dan propustiti... smrcc...
a to za ljubav....hehehe....naravno da je vrijeme kao stvoreno za nju....i uvijek idemo dalje!
Hvala za predivnu pjesmu....ja Olivera obozavam!

Riada, stigoh konačno da kažem neku na tvoju današnju temu-
Kad malo bolje razmislim, sve što kažem okrenuće se protiv mene...zato evo ti Zlatana Stipšića-Gibonnija, on nek kaže ono što bih ja rekla....:)

Popićemo nas dve kafu kad-tad:zag:

Back