Znači,imam 15 godina,visok sam 166cm,i imam 60 kg.Planiram da krenem u teretanu sada,ali planiram da radim definiciju ne masu,Da li je preporučljivo da krenem sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja da kažem nešto iz svog iskustva, može biti korisno
Krenuo sam u teretanu sa 15 godina, naravno u nadi da dobijem na izgledu.
Išao sam pola godine, imao personalnog trenera i sve to...
Sjebo sam kičmu, iskrivila mi se kičma na skoro 90 stepeni, trebao sam da idem na operaciju, ali sam krenuo sa vežbama i terapijama u nadi da izbegnem to.
Dan danas meni je kičma tako kriva i sjebana, da nosim mider za kičmu ( pogledajte na google o čemu se radi ako ne znate ), radim vežbe i napredka jedva, jer sam pri kraju rasta.
Samo se nadam da ću rešiti ovaj problem sa kičmom, a tebi preporučujem da pre 18e ne krećeš tamo
Pozz
prvo izuzetak ne cini pravilo i postavljac ne ostavlja utisak da zna sta i kako treba trenirati kao ni da ce uzeti trenera za individualne treninge..drugo dovoljno sto ce se gledati nalozeno u ogledalo i siriti ulicom u tim godinama dakle deluje na psihu ako ne na pravilno vezbanje i negativnu izgradnju telaZamolio bi momke koji tvrde nesto da to potkrepe cinjenicama...
Alen Radosevic je jedan od boljih trenera kod nas,a krenuo je u teretanu sa 13 godina...idi na njegov sajt BudiFit ili idi na Pansport forum pa pitaj ljude koji su se skolovali za to,a ne ovde da ti savete daje i kurta i murta.
Evo ja da kažem nešto iz svog iskustva, može biti korisno
Krenuo sam u teretanu sa 15 godina, naravno u nadi da dobijem na izgledu.
Išao sam pola godine, imao personalnog trenera i sve to...
Sjebo sam kičmu, iskrivila mi se kičma na skoro 90 stepeni, trebao sam da idem na operaciju, ali sam krenuo sa vežbama i terapijama u nadi da izbegnem to.
Dan danas meni je kičma tako kriva i sjebana, da nosim mider za kičmu ( pogledajte na google o čemu se radi ako ne znate ), radim vežbe i napredka jedva, jer sam pri kraju rasta.
Samo se nadam da ću rešiti ovaj problem sa kičmom, a tebi preporučujem da pre 18e ne krećeš tamo
Pozz
Znači,imam 15 godina,visok sam 166cm,i imam 60 kg.Planiram da krenem u teretanu sada,ali planiram da radim definiciju ne masu,Da li je preporučljivo da krenem sad?
koj ces k tamo nabaci par spravica vratilo sklekeri tocak za trbusnjake vijaca guma po parkovima ima za propadanje pa za par god a mozda ti i ne zatreba
haha evo ga trol prica o sabotiranju tema![]()
zato sto si pacijent koji tera istu pricu na svakoj temi bio to bb ili rekreativac i ne uzimas u obzir sto je dete od 15 god.,.ono idi leci se
vidi kad te procita ono videce da nesto nije u redu s tvojim pristupom i velikim slovima..vredjanju drugih..jedini ti govoris svakom da ne zna sta prica i da si ti u pravu..pljujes svacije savete a to nije neko izmislio da bi prevario nas lakoverne..dakle samo lupetas i jadan taj koji tebe cita kamo nesto poslusa
poznajem barem desetak ljudi koji su visoki 160-170 zbog toga sto su krenuli u teretanu pre vremena.
momak koji je postavio temu ima 15 godina i visok je 166cm, tako da POSTOJI SANSA da uspori, ili zaustavi rast.
kao sto se vidi, momak je pocetnik, verovatno da ne zna ni za sta se koristi koja sprava, a kamoli sta vise.
uostalom, decko zeli definiciju, a to moze postici i bez teretane (mozda cak i efikasnije).
nema razloga da rizikuje pravilan rast i razvoj bez potrebe!