Kad kerovi zavijaju....

Pucanje staklene case iz cista mira bilo je prethodnica jedne smrti. Nije moje iskustvo "predskazanja", vec nekog meni bliskog.

Meni je prošle godine otpalo dno sa čaše, ničim izazvano, a ja trebalo da krenem na neki put, kod ortaka u drugi grad. Napali me svi u kući da ne idem, naročito neke babe i tetke (skupila se rodbina slučajno tog dana), i na kraju nisam otišao da bih im udovoljio. Ne verujem u te gluposti, ali su ljudi u selima zapadne Srbije neverovatno sujeverni, i što je najgore sve u negativnom smislu, i veliki deo pojava i dešavanja tumače kao znak smrti i nesreće uopšte

Poslednja izmena:
...neko ce u toj kuci umreti...Osecaju NESTO....

A kad neko umre, obicno mu tog momenta stane sat na ruci..

I ugasi se veca ili lampa...

Tako kazu...

Imate li vi neko od ovih paranormalnih iskustava? :eek:

5b8-da-li-.jpg

Psi zavijaju zato što im se hoće i može, a ne zbog paranormalnih iskustava.

баш је била епизода у др. Хаусу
о мачки која наводно предвиђа смрт
пусте је у собу са болесницима, она се склупча поред одређеног и он умре за пар дана
и Хаус то проучавао преко сигуросних камера
и на крају сконтао да људи кад копне, мењају температуру, топлији су, смиренији ил шта већ
мачке то детектују и склупчају се поред
пас вероватно завија

Ne mogu sad da se setim gde sam to pročitao, ali bilo je reči o tome da se supstance iz pljuvačke pasa koriste u medicini, da služe bržem zarastanju rana, pošto je primećeno da su psi u stanju da saniraju povrede lizanjem ozleđenog mesta.

Gledao sam neku emisiju na nekom od nucnih programa, bem li ga koj bese...I kaze, bili ocevidci da se banshee pojavljivala nekim ljudima pred kucu, a nakon toga neko umre u toj kuci...
A ako neko dovati i prebije banshee, znaci li to da smrt nece zadesiti tu kucu?

Истина. :( Кум ми је на дан Славе први гост био који је ушао у кућу. Чим је ушао, стаклена пепељара ми је пукла у руци, преполовила се на два дела.Као да је експлодирала. Умро је недуго касније. :( Ни дан данас ми није јасно како је могла пепељара сама од себе да пукне. Као у неком филму..

Plasticne su bolje, padnu na plocice i ne razbiju se. Lakse su od staklenih i manje se prljaju.

Back