- Poruka
- 4.740
anketa nije fer nema demoNkratske stranke,a za ostalo ljudi ne smeju da glasaju..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije svako krao ko tvoji ukucani pa da imaju da kupe sincicu slinavcu kompjuter kada se tek pojavio.............stojace im lepo to odelce sa avatara,onako porodicno![]()
A vi, kako vidim, nastavljate po starom.
Shvati da je u Srbiji skinut porez na kompjutere (8%) a i pojeftinili su tako da poslednja ona primitiva nacionalisticka uz leba kupi i kompjuter... Videli od nas koji ga koristimo 10aki vise godina kako je to in pa i oni da budu pametni![]()
I sta bi oni mogli svi da rade sa tim kompjuterima? Da igraju igrice, odgledaju neki film i brljaju po krstarici ako ubodu da se registruju jer im je to nemoguća misija, gledo sam komsu kako se mucio danima![]()
E sad kada bi krsta uvela neki test sa bodovima mislim da bi se malo procistilo...![]()
Ako misliš da je Srbija umrla na bilo koji način, šta tražiš u njenom grobu?
"Srbija je umrla" - koja glupost... Man'te se ljudi filozofije ovde, ima i za to podforum. Umro je onaj koga više nema. Svi koji misle da Srbije više nema, neka mi kažu u kojoj zemlji žive.
Pošto sam i ja morao malo da filozofiram, rekao sam da Srbija kakvu u istoriji znamo i treba da umre, ali nije umrla. Mesto nje, treba da se rodi nova Srbija (ali ne Veljina).
e mariosre neki ovde su imali komp jos dok si ti pikio u pesak i zatrpavao,pogledaj kada su neki uclanjeni
Kako kad je umrla ..pa kad je onaj majmun napravio Kraljevinu Jugoslaviju
Zar nije taj sa tvoje slike proveo dobar deo života u Americi?Што јес, јес... Али дићи ћемо се опет, само да отерамо ове америчке дупелисце.
Што јес, јес... Али дићи ћемо се опет, само да отерамо ове америчке дупелисце.
Zar nije taj sa tvoje slike proveo dobar deo života u Americi?
Lep ti Momcilo
Eto opet radikalske nadripatriotske "logike". Sram vas bilo, iako za sram ni ne znate! Srbije je bilo i pod Turcima, kad nije imala ni "d" od državnosti. Srbija i srpstvo nisu teritorija, kad ćete već jednom utuviti, vi, "srbi vajni". Nacija je, pre svega, duhovna zajednica, zasnovana na istoj tradiciji, istoriji, kulturi...
E vidiš, takvo razmišljanje mora umreti... Jer, zbog njega, Srbija kakvu znamo u istoriji, NAŽALOST, nije umrla. A to je Srbija koja je u prvom redu spremna da ratuje, a tek posle da razmišlja.
Možda ti ne misliš da je rat rešenje, ne znam, ali sudeći po tvojim rečima i nicku, ti ne bi ostavio Srbiji mnogo izbora...
Kosovo je izgubljeno i tako mora da ostane... To ne znači smrt Srbije, već naprotiv - preporod.
Ako misliš da je Srbija umrla na bilo koji način, šta tražiš u njenom grobu?
"Srbija je umrla" - koja glupost... Man'te se ljudi filozofije ovde, ima i za to podforum. Umro je onaj koga više nema. Svi koji misle da Srbije više nema, neka mi kažu u kojoj zemlji žive.
ne razumem zasto mora? znaci ako je tebi nesto otmem, ti ces se preporoditi
zivimo u k(v)rcnutoj srbiji, bez parceta nase zemlje. ovo je neka varijanta buduceg saveza sumadije i vojvodine. kosovo nam ne treba sa onakvim ljudima, ali srbija na kosmetu ima imovinu od najmanje 100 milijardi dolara, ali ko to zna..
Ona će da ostane, sve južno od Avale nek ide.I Vojvodina će se odvojiti, ako Beograd nastavi da je eksploatiše...
Ona će da ostane, sve južno od Avale nek ide.![]()
Ako mi otmeš ono što mi smeta, učinićeš mi veliku uslugu...