kad je umrla Srbija?

kad je umrla Srbija?

• 1914

• 1915

• 1918

• 1941

• 1945

• 1974

• 1999

• 2000

• 2008

• nije umrla..

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Shvati da je u Srbiji skinut porez na kompjutere (8%) a i pojeftinili su tako da poslednja ona primitiva nacionalisticka uz leba kupi i kompjuter... Videli od nas koji ga koristimo 10aki vise godina kako je to in pa i oni da budu pametni :mrgreen:
I sta bi oni mogli svi da rade sa tim kompjuterima? Da igraju igrice, odgledaju neki film i brljaju po krstarici ako ubodu da se registruju jer im je to nemoguća misija, gledo sam komsu kako se mucio danima :hahaha:

E sad kada bi krsta uvela neki test sa bodovima mislim da bi se malo procistilo... :bye:

e mariosre neki ovde su imali komp jos dok si ti pikio u pesak i zatrpavao,pogledaj kada su neki uclanjeni

Ako misliš da je Srbija umrla na bilo koji način, šta tražiš u njenom grobu?
"Srbija je umrla" - koja glupost... Man'te se ljudi filozofije ovde, ima i za to podforum. Umro je onaj koga više nema. Svi koji misle da Srbije više nema, neka mi kažu u kojoj zemlji žive.

Pošto sam i ja morao malo da filozofiram, rekao sam da Srbija kakvu u istoriji znamo i treba da umre, ali nije umrla. Mesto nje, treba da se rodi nova Srbija (ali ne Veljina:)).

Ne dao Bog da je "umrla" , nego da se u jednom momentu istorije malo zaglibila pa se jos koprca...

Eto opet radikalske nadripatriotske "logike". Sram vas bilo, iako za sram ni ne znate! Srbije je bilo i pod Turcima, kad nije imala ni "d" od državnosti. Srbija i srpstvo nisu teritorija, kad ćete već jednom utuviti, vi, "srbi vajni". Nacija je, pre svega, duhovna zajednica, zasnovana na istoj tradiciji, istoriji, kulturi...

ako sam dobro razumeo, drzava nam ne treba nesto preterano? samo je vazno da ostanemo srbi kada jednoga dana u eU udjemo bez sopstvenih granica :mrgreen:
tvoji postovi i tvoj nick su u disproporciji..

E vidiš, takvo razmišljanje mora umreti... Jer, zbog njega, Srbija kakvu znamo u istoriji, NAŽALOST, nije umrla. A to je Srbija koja je u prvom redu spremna da ratuje, a tek posle da razmišlja.
Možda ti ne misliš da je rat rešenje, ne znam, ali sudeći po tvojim rečima i nicku, ti ne bi ostavio Srbiji mnogo izbora...
Kosovo je izgubljeno i tako mora da ostane... To ne znači smrt Srbije, već naprotiv - preporod.

ne razumem zasto mora? znaci ako je tebi nesto otmem, ti ces se preporoditi

Ako misliš da je Srbija umrla na bilo koji način, šta tražiš u njenom grobu?
"Srbija je umrla" - koja glupost... Man'te se ljudi filozofije ovde, ima i za to podforum. Umro je onaj koga više nema. Svi koji misle da Srbije više nema, neka mi kažu u kojoj zemlji žive.

zivimo u k(v)rcnutoj srbiji, bez parceta nase zemlje. ovo je neka varijanta buduceg saveza sumadije i vojvodine. kosovo nam ne treba sa onakvim ljudima, ali srbija na kosmetu ima imovinu od najmanje 100 milijardi dolara, ali ko to zna..

zivimo u k(v)rcnutoj srbiji, bez parceta nase zemlje. ovo je neka varijanta buduceg saveza sumadije i vojvodine. kosovo nam ne treba sa onakvim ljudima, ali srbija na kosmetu ima imovinu od najmanje 100 milijardi dolara, ali ko to zna..

Šta će nekome imovina koju ne može da koristi.
Tvrdim da bi nezavisno Kosovo dovelo, pre svega mir ovde, a posle bismo se ekonomski integrisali, pa bi ljudima počelo da biva svejedno da li je Kosmet u Srbiji ili ne.
U suprotnom, taj separatizam nikada neće umreti. Kasno je sada za njegovo gušenje, trebalo ga je sprečiti.
Mesto što smo Albancima dali autonomiju, trebalo je da i njima i svim delovima Srbije damo decentralizaciju. Što je regionima obezbeđenija veća samouprava, to je jači integritet jedne zemlje, ali mi to kroz istoriju nismo bili u stanju da sagledamo.
Za Kosovo je kasno, ali za Vojvodinu još uvek nije, kao ni za ostatak Srbije.
Decentralizujmo Srbiju i očuvaćemo joj integritet.
I Vojvodina će se odvojiti, ako Beograd nastavi da je eksploatiše... Treba joj dati samostalnost u ekonomskoj politici, kao i ostalim delovima zemlje, pa da vidimo kome će biti bitno da li je ona u Srbiji ili ne...

Back