Kad i kako ste poceli da svirate instrument.

Volim sviranje muzike. Muzikom sam pocela da se bavim od malih nogu. Jos u jaslicama vaspitacice ili sestre, kako li se vec zovu, su primetile da sam muzicki talentovana. Secam se bila sam mala devojcica. Nosila sam roze haljinicu i imala sam roze masnu u kosi. Imala sam moje male roze soknice sa cipkicom i roze cipelice sa malom stiklicom. Mama me je odvela u muzicku skolu i rekla: "Liiizo, biraj koji instrument hoces da sviras!" ja sam krenula da gledam koji mi se instrument svidja. Klavir, to sam vec svirala, sintisajzer, imala sam Yamahu, gitare. Sve sam to vec probala, ali odjednom u uglu sam videla jednu veliku frulu. Prisla sam i pogledala je. Bojazljivo sam je uzela u ruke. Znala sam da je to moj instrument koji ce obeleziti moj zivot i moju karijeru. To je bila fujaca. Najlepsi instrument na svetu. ocela sam da sviram i sviram. Melodije su prosto iylazile iz mene. Nastavnici koji su bili oko mene i koji su najpre sumnjicavo odmahivali glavom stali su u cudu kada su videli koliko sam talentovana za muziku. Fujacu sviram od tada do sada i sviracu je zauvek. Posle sam pocela da sviram i ostale instrumente, ali fujaca zauzima istaknuto mesto u mom zivotu. 8)

ko kaze da niko nije procitao ovo.??????:arrow::?::?::?::?:
:mad::confused::(:-):-):-):D

ja sam prvobitno trebao da budem basista, taman shtekam pare da uzmem jedan instrument (fender precision bass) i da krenem da vezbam kad 'ocesh, bio ja na ortakovoj probi i bubnjar nije mogao da mu dodje, svirali neke laganica pesme rekoh ajde ja da probam i eto... 8 godina prodje od tog dana a ja i dalje sa palicama u rukama :P

Гитару још давно, за време бомбардовања, још од раније клавир и синтисајзер. Ништа профи, чисто за своју душу волим да свирам, бавим се продукцијом електронско/амбијенталне музике где свирање инструмента није предуслов колико слух.

Back