kad ga vise ne volis...a ne mozes nista

Ma nece, zgotivila me je. Zasticen sam kao beli medved ovde. z:mrgreen:

Blago tebi. Mene kad bude videla, ima da joj padne mrak na oci. :lol:

Nego daj da pomognemo ovoj nesretnici sto se misli kako da odhebe muza. K'o onomad sto smo "pomogli" onom liku sto je trazio ribu da mu rodi sina.....Kako se ono zvase? :lol:

Ako se ja pitam, bolje mesto za odhebavanje muza, od Krste nije mogla da nadje. z:mrgreen:

Blago tebi. Mene kad bude videla, ima da joj padne mrak na oci. :lol:

Nego daj da pomognemo ovoj nesretnici sto se misli kako da odhebe muza. K'o onomad sto smo "pomogli" onom liku sto je trazio ribu da mu rodi sina.....Kako se ono zvase? :lol:

Ako se ja pitam, bolje mesto za odhebavanje muza, od Krste nije mogla da nadje. z:mrgreen:

Zaboravio sam kako se zvase onaj sto je trazio neku da mu rodi dete, ali je bio sou program na toj temi. z:D

Za ovo zadnje - definitivno se slazem.

Пажљиво причитај још једном своје речи.

Прво кажеш да се ''жртвујеш због деце'', а после да и деца сама трпе због свега и да ће ваш такав однос оставити последице на њих (и хоће!)...

Деци не требају родитељи који су формално у браку а сикћу једно на друго и преносе своју тескобу, несрећу и незадовољство на друге...
Ја бих пре рекла да си само уплашена од одговорности које доноси доношење одлуке о промени таквог стања и да тражиш изговоре....
tacno tako.
deci treba normalno okruzenje, i normalni odnosi..
ako nemas snage da odes iz tog braka, sto mogu da razumem, onda moras naci snagu u sebi i prevazici tu netrpeljivost koja se razvila..
idi kod savetnika, nadji sebi neki ventil, uradi bilo sta..ali nemoj da se svadjas, i da sikces i da budes nadrndana..
ja sam, se razvela kad sam shvatila da se dve godine nisam nasmejala ko covek..jel to majka koju zelim mojoj deci? e pa nije.. nije.
ako ne moze da prevazidjes, onda skupi muda, i trazi nacin da odes..nacin uvek postoji. uvek.

z:( Tesko je o tome govoriti, ali verovatno se desilo mnogima. Kako zivjeti iz dana u dan sa nekim koga ne postujes, ne cenis, ko te neverovatno nervira,a nemoguce je u trenutnoj situaciji bilo sto promeniti. Tesko je i glumiti iz dana u dan pred djecom, prijateljima, komsijama. Doduse, moguce da su svi svjesni glume osim njega koji takodje zna, ali i zna da je nemoguce razresiti situaciju jer uslovi zivota je ne dozvoljavaju, zato je miran, ne poduzima nista.
Znam reci cete, uvijek je moguce nesto poduzeti, ali sta kada nije moguce...Kako se pomiriti... pomislis bit ce nekih drugih radosti, tu su djeca, preziveces.emotivno... ali osjecas i pored toga prazninu, godine prolaze, treba ti nesto jace da te obraduje...trebas se zrtvovati zbog djece, tu nema dileme, ali treba prezivjeti iz dana u dan...kako???

sad će ti objasne forumske hard core solo borčice, a možda te i iskritikuju jer nemaš mu...ovaj...petlju da kreneš sama...
...

Back