Кад држава реновира станове!

Izvinite tek sada sam video Vaš post ,da li sam u međuvremenu do odgovor koji ste tražili?

Naravno, kao što sam i na toj temi napisao, zahvaljujem. (http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9083308&postcount=45)
DellNS:
Poštovani gospodine pa naravno da dolaze radi svog interesa,a taj deo oko Rusofilstva sam Vam naveo čisto kao sliku raspoloženja naroda,da li je to dobro ili nije dobro po nas da većina naroda želi da radi za drugu državu a ne našu, neću ulaziti.

Zahvaljujem.

Ћукановићу, свака част! Твоја опседнутост СРС-ом прелази у лудило. Саветујем ти да се јавиш у надлежну институцију док још увек има наде. Млад си човек, штета да завршиш помрачене свести.

Jel se dobija stan sve sa adaptacijom i bonom za kupovinu namestaja? :P

Jel se dobija stan sve sa adaptacijom i bonom za kupovinu namestaja? :P

Не знам - питај Ђукановића, мора да су њему рекли. Од четворо функционера СРС за које знам да су узели стан, троје је прешло у СНС, само Тодоровић је остао код нас. Ја сам свој стан поштено купила и поштено га отплаћујем на кредит а и намештај купујем мало по мало, кад имам новца.

П.С. Само што је основни ред кад добијеш стан џабе да барем платиш инфостан, а неко ни то није радио :rotf:

Није проблем што је стан добио. То нико не спори. Милиони људи су добили станове од државе, посебно у време СФРЈ и то је нешто што је била пракса. Проблем је у томе што му држава плаћа и адаптира тај исти стан, а та дрскост да државу условљаваш да ти стан адаптира иначе нећеш у њему да живиш, је тек врхунац лудила.
И није то никаква опседнутост СРС, већ време да вам се врати мило за драго после свих оних будалаштина које сте износили са говорница, посебно сада када сте изгубили и општину Земун.
После избора у Земуну, о вама нико више неће имати потребе да прича.

Аха. Значи није проблем што је Тодоровић узео стан а ти баш о томе отворио тему из чисте пакости. Па да је узео стан тамо где су га узели Тома и Вучић не би било потребе за адаптацијом. Не браним Тодоровића и лично га уопште не волим али ти све посматраш из неког ненормалног угла и не кријеш да уопште не причаш са аргументима већ из чистог реваншизма. Припази да се не уједеш за језик, могао би да се отрујеш :mrgreen:

Brate. kada moze rodjena sestra od Jabba Vjerice Radete da prima milione u RIKu.......onda moze sve...........:dash:

Inace, ne znam da li ste videli doticnog nosoroga.........ista je ko sestra, yebote........mongoloid na kvadrat.........:hahaha:

Ma dosta je to sto Jabba the Hutt po ceo dan ne silazi sa skupstinske govornice pa smo primorani da je gledamo.Jos samo fali ta spodoba od sestre da se pojavi i da nas totalno dotuce.::thumbdown:

Back