Kad ćemo praktično imati državu?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Обере, драго ми је и веома сам поносан на твоју људскост и на чињеницу да је у теби прорадила ПРАВА СРПСКА САВЕСТ - без обзира ко си и штаси... али, не вреди, брате... тај психопата је у дилу са модераторима, како ти то није јасно... тј. он је сигурно клон НЕКОГ ОД ЊИХ - ја другог објашњења немам.

Ne, nije sigurno niko od moderatora, on tako laje i na drugim forumima.....a da je u dilu - poprilicno sam siguran da jeste, jer neko mora da dopusta takvo ponasanje.

Обере, драго ми је и веома сам поносан на твоју људскост и на чињеницу да је у теби прорадила ПРАВА СРПСКА САВЕСТ - без обзира ко си и штаси... али, не вреди, брате... тај психопата је у дилу са модераторима, како ти то није јасно... тј. он је сигурно клон НЕКОГ ОД ЊИХ - ја другог објашњења немам.

Хехе...А,ја се још питам јесам ли ја провео свој кратки форумашки живот у убеђењу да је то Обер.Напо модераторе(а био и он),па напао оног сатанисту.
Нешто ми искочио из свог клишеа...:D

Хехе...А,ја се још питам јесам ли ја провео свој кратки форумашки живот у убеђењу да је то Обер.Напо модераторе(а био и он),па напао оног сатанисту.
Нешто ми искочио из свог клишеа...:D

Nisi valjda mislio da sam ja Weis???

Nisi valjda mislio da sam ja Weis???

Ма јок...
Знао сам ко си,него пошто ти је сада другачије корисничко име,а још си се пожалио на модераторе и оног масона-илумината,па ја помислио "па,то није Обер...не би он њих"...:lol:

ПС
Него,где има тај модераторски пдф?Ја то нисам видео до сад.Није да бих се жалио,јер не радим то никада,него чисто да видим шта је...

Ма јок...
Знао сам ко си,него пошто ти је сада другачије корисничко име,а још си се пожалио на модераторе и оног масона-илумината,па ја помислио "па,то није Обер...не би он њих"...:lol:

ПС
Него,где има тај модераторски пдф?Ја то нисам видео до сад.Није да бих се жалио,јер не радим то никада,него чисто да видим шта је...

Aha....dobro je da nisi mislio da sam on, posto bih se stvarno zabrinuo :)
A drugi nik mi je samo zato sto se nekom digla pisa i zasmetalo mu Ober,,,,,,

ПС

Нећеш ни да видиш - они се посебно састају као нека секта... онда бајајају... бацају пасуљ... ондаК читају наредбе од газдУ ---- и тако то...хехехе... па ондаК одаберу једног који треба да изиграва... а он потпуни дилетант.. и тако то... ма нема везе... забавни су ко ИНОстрански циркус..........

они се посебно састају као нека секта... онда бајајају... бацају пасуљ... ондаК читају наредбе од газдУ ---- и тако то...хехехе... па ондаК одаберу једног који треба да изиграва... а он потпуни дилетант.. и тако то... ма нема везе... забавни су ко ИНОстрански циркус..........

Da znas da sam sklon da poverujem u to.....

Glupiraju i izigravaju lude naste... Dobro, od sad nećemo da se glupiramo i izigravamo lude naste, pa ćemo videti kome to odgovara, a kome ne.

O kom "manijaku" se radi? Nije pristigla nikakva prijava, a do sada nam još niko nije podelio kristalne kugle, a i da jeste, ne umemo da gledamo.

ja sam prijavio sto je postavljao lucifera i sektaske ikone pa nije dobio ban,a neki moderatori banuju po politickoj pripadnosti i to ne kriju.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back