kad bih znala odgovor ne bih pitala

• Začetnik teme Začetnik teme YYYYO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...nazalost...
...znas kako...ovde ima dosta sadrzaja za zezanje...i za kulturu...
...medjutim nekako bi radje da mi deca odrastu i zavrse osnovnu u provinciji...mozda i gresim...otkud znam...neznam volela bih samo da ih zastitim od droge i od nepravde u vidu podmicivanja itd....
...ima toga svuda al nekako mislim ovde najvise...

Vidis, ja sam cak ozbiljno razmisljala...dobro, to je vec hipoteticki...kad bi bilo...da ako se udam i rodim klince, odem u vikendicu da zivim. Nije toliko daleko, nekih 50km, od Bg-a...em cist vazduh, em nema saobracaja, a uz dobra kola moze se i na posao putovati ako treba...ma svasta ja razmisljam, al' na zapadu je tako...sto nesto ne bismo i od njih pametno pokupili :wink:

Naravno, za sve ovo je jos potrebno naci nekoga ko bi isto razmisljao, al'...sta bi bilo, kad bi bilo... :lol:

...pa moj decko slicno razmislja , ali on i nije iz Bg , nego iz Kovina ... E kakvo je on detinjstvo imao...zamisli kad deca za Bozic idu i 'korindzaju' idu od kuce do kuce i pevaju pesmice a ukucani ih caste slatkisima...kao noc vestica na zapadu...
...Sad zamisli ti u Bg da pustis da ti dete 'korindza' po soliteru. No thnx.
...ne brini kad naletis na ozbiljnog muskarca koji zeli decu iznenadices se koliko umeju da budu pazljivi i razumni po pitanju dobrobiti njihovog buduceg potomstva :) ...naravno pravi odgovorni muskarci...

Blago tebi kad imas tako pametnu osobu pored sebe :wink:

Kad pogledas to je i ostvarljivo...ima sijaset kucica koje se prodaju u okolini Bg-a, u tim vikend naseljima, za neke DZ pare...oko 5000 Eur-a, sa lepom okucnicom...za mlad par, super, a nije nedostizno...samo treba imati volje i zeleti :wink:

A sta mi to i imamo od centra grada? koliko puta si otisla u bioskop u poslednjih mesec dana? Koliko puta u pozoriste ili neki koncert?
Sve ovo bih mogla i iz te neke okoline Beograda...imam utisak da oni vise i izlaze od nas :lol:

A, to sto pricas o detinjstvu tvoga decka...pa takav ce vise i ceniti svoju porodicu danas-sutra, zato sto je i sam prosao svasta tesko u zivotu...ja bih cenila takvog muskarca kada bih naisla na njega...zaista!

Cuvaj ti to i srecno vam, od srca! :wink:

Ja msilim da su najbolji primer i garancija za odrastanje sami roditelji.
Ne zaboravite da u provinciji nema nicega. Sta cete tamo da radite? Lepo je otici i provesti neko vreme, ali svi smo robovi modrenog zivota i niko od nas ne moze da se odrekne civilizacijskih 'napredaka' koliko god da su sumnjivih vrednosti.

Zefirra:
...nazalost...
...znas kako...ovde ima dosta sadrzaja za zezanje...i za kulturu...
...medjutim nekako bi radje da mi deca odrastu i zavrse osnovnu u provinciji...mozda i gresim...otkud znam...neznam volela bih samo da ih zastitim od droge i od nepravde u vidu podmicivanja itd....
...ima toga svuda al nekako mislim ovde najvise...

Provincija je grad u provinciji , varošica u provinciji ......?

Original postavio Zefirra
...samo josh ovo...
...ne mozes stanovnike jednog grada deliti na rodjene i odgajane i pridosle...
...svi ljudi koji trenutno zive u gradu stvaraju njegovu sliku , bili oni pridosli ili lokalci...oni tu zive...
...oni su grad...ne mozes ih oterati odatle...

---------------------------------------------------------------------------------
Možeš.
Možeš da vidiš šta ih je privuklu da dodju u taj grad.
Možeš da im smanjiš privlačnost tog grada, onda će ili otići kao skitnice što idu dalje ili će se izoblikovati u početnike i stvarne gradjane tvog grada.....
Najviše ruše jedan grad oni koji žive, ali ih ništa ne zanima, i ustvari samo su u prolazu u tom gradu.....a često i umru u njemu , ali takav im je stav.....

I što ne deliti ljude na "stare beogradjane", beogradski JET SET, pink JET SET, politički JET SET, intelektualce-palce, elitu malih gradova, elitne malogradjane, raju velikih gradova, raju malih gradova, velegradske bitange, velegradske seljake, malogradjanske tračare, velegradske oportuniste, velegradske prigradjane, malogradske prigradjane, malogradske seljake, seoske domaćine, seosku raju, seoske seljake, seoske divljake, velegradske ludake, malogradske ludake, seoske ludake....

YYYYO:
e ljudi kako prihvatate cinjenicu da voljenoj osobi vise nista ne znacite,da ste u njegovom zivotu prohujali s vihorom kao da vas nikad nije ni bilo,
a ta osoba vama tako draga mirno spava dok vas muce ovakve muke i dok trazite bilo kakav znak njegove paznje,osmjeha bilo cega,tamo gdje ga nikad vise necete naci. :(
zvuci pesimisticno,ali realnost je realnost :(
mislite li da ce ta patnja proci s vremenom :confused:

Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi nisam ništa počeo da značim?
Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi nikad nisam ništa značio?
Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi sad više ništa ne značim.....

Ovakvo pitanje obično postavljaju muškarci, žene idu dalje .....ili u osvetu....

Svako proleće , svaki sunčan dan, svaki osmeh , svaki neuspeh je samo korak ka MOGUĆEM USPEHU I SREĆI. Ako se ukopam , naravno da neću dati priliku da se ona i dogodi....
Ne inat , već iskrena veličina , umeju da budu nagradjeni....

Tuzni_patak:
Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi nisam ništa počeo da značim?
Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi nikad nisam ništa značio?
Kako prihvatam činjenicu da voljenoj osobi sad više ništa ne značim.....

Ovakvo pitanje obično postavljaju muškarci, žene idu dalje .....ili u osvetu....

Svako proleće , svaki sunčan dan, svaki osmeh , svaki neuspeh je samo korak ka MOGUĆEM USPEHU I SREĆI. Ako se ukopam , naravno da neću dati priliku da se ona i dogodi....
Ne inat , već iskrena veličina , umeju da budu nagradjeni....

Super...svidja mi se sto ima i iskrenih muskaraca i ja verujem da iskrenost, kad-tad bude nagradjena... :wink:
Ako ne sa doticnom osobom, ono sa drugom... :lol:

Ukakili ste temu sa pricom o Beogradu.
Prvo beograd pokrade sve pare od Vojvodine i razvijenih centara iz uze Srbije pa onda krene prica "zasto dolazite kod nas"
Necu da ulazim u tu temu....dize se rejting bez potrebe Beogradu sa tim pricama....

Devojka je pitala sta i kako...tip hoce da je ostavi itd itd itd

Devojko(zaboravih i nick)
Svi smo nekada bili ostavljani, svi smo ostavljali...i opet se zaljubivali, drugi se zaljubljivali u nas
neko vreme ce biti frka...posle ce ti biti sve jedno, kao da nikada nije postojao
Sacuvaj svoj ponos, najbitnije je sebe pogledati u ogledalo bez blama ;)
Srecno..i brzo ce proci
3.000.000.000 muskaraca na planeti, neces valjda zbog jednog da patis? ;)

Back