Krishna
Elita
- Poruka
- 23.862
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti ideja da američke službe tako rade? Mislim, nisi se nešto hvalila da si prešla tamo da živiš.аутрска тема
Широм Северне Америке ФБИ спроводи хапшење људи који се на било који начин изјашњавају против инагурације Бајдена , аутоматски се категоришу као терористи .
Слобода говора је потпуно укинута , друштвене мреже банују корисинке који имају другачије мишљење , укидају се јутубе садржају људи који износе другачије мишљење .
Америчке службе иду толико далеко да ликвидирају људе како почну превише да врдају , односно да излазе из оквира дозвољеног ..
Да ли напокон можемо погледати ситуацију у САД и казати да је у питању нови тоталитаризам , до сада ово није виђено , никада у историји се службе унутар државе нису на овакакв начин обрачунавали са противницима ..Користе војску против народа , ликвидирају неподобне ..то су увек очигледно радили , али су били сакривени иза критике других.
демократија на Амерички начин ..уживанција
Otkud ti ideja da američke službe tako rade? Mislim, nisi se nešto hvalila da si prešla tamo da živiš.
ma kako da ne, saka jada bajden seronja koji su pokrali izbore ce da obrisu nas 85 milionaсада је на реду бели Американац , богатог или средње богатог сталежа који је наивно устао да брани своју слободу и демократију , коју су му говорили цео живот да има .данас је он терориста , замислите сада тај хао у његовој глави ..тотално отрежњење ..
Oni koji su hapsili Milosevica definitivno nisu mogli da ubiju Djindjica....Pa demokratska Amerika je prva javila da je roknut Djindjić u Srbiji.
Naši mediji 17 minuta kasnije.
Posle dali pare da se sazida Spec.Sud i da se napiše uan fauzend pejdžis za optužnicu i ispade kriv - Legija!?
Daj pustite čoveka i platite mu odštetu za svaki odležan dan
Ni Afričke zemlje ne isporučuju svoje gradjane.Oni koji su hapsili Milosevica definitivno nisu mogli da ubiju Djindjica....
Мфридам фајтерси = или комунисти, или терористи.
Otkud ti ideja da američke službe tako rade? Mislim, nisi se nešto hvalila da si prešla tamo da živiš.
Oni koji su hapsili Milosevica definitivno nisu mogli da ubiju Djindjica....