Kaće se nastavi Beograd Navodi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beograd ne da je Navodi, vec je Podvodi! To je cak i vise nego sto je obecano. Sreca, sreca, radost...

Inace BAS SAD gledam Vucica na Prvoj i mislim se - KOJ' CE MOJ PREDSEDNIK DRZAVE U YE88ENOJ BORCI ZBOG POPLAVE!?!?!

Pa to nije ni nivo jednog gradskog menadzera (olicenog u Vesicu), vec nivo opstinskih vlasti. Ova pomenuta lica (predsednik Srbije i gradski menadzer) imaju druga i pametnija posla od kanala u Borci.

Zato nam i jeste kako nam jeste (sramota nas je kako nam dobro ide).

Beograd ne da je Navodi, vec je Podvodi! To je cak i vise nego sto je obecano. Sreca, sreca, radost...

Inace BAS SAD gledam Vucica na Prvoj i mislim se - KOJ' CE MOJ PREDSEDNIK DRZAVE U YE88ENOJ BORCI ZBOG POPLAVE!?!?!

Pa to nije ni nivo jednog gradskog menadzera (olicenog u Vesicu), vec nivo opstinskih vlasti. Ova pomenuta lica (predsednik Srbije i gradski menadzer) imaju druga i pametnija posla od kanala u Borci.

Zato nam i jeste kako nam jeste (sramota nas je kako nam dobro ide).
Znači navijao si za Tadića 2012

Koga ti farbaš tačno?

:)

Plastine , ti si zaista optimista sto se tice te vecine i penzija ...
Pobrinuce se vec neko ko je vredan i radi 25/7/365 da se zivotni vek poklopi sa radnim ...
Naravno , ako ga podrze i oni koji apstiniraju na Izborima i opet ne izadju .

najsmijesnije%20-%20smijesne%20slike-smijesne-slike-fotke-210.jpg
Оптимиста могу да будем, за неке лепе и приватне ствари.
За државне послове и предвидљиве процесе... ту умем да будем оштри реалиста.
Не треба нам кристална кугла да бисмо видели шта нам се дешава са становништвом. То дешавање, старење и смањивање, води све дужем радном стажу. Док ја стигнем за пензију, гарантујем да ће се радити до 70. године, могуће и за жене.

Док је довољно оних који не виде даље од свог носа, оних који имају везу а немају талента, знања и вештина, док се на више канала преносе куплераји а протестује против РТСа... Док се сви брину да раде некако по закону, а то је много нижа граница него по моралу...
Не бих даље ширио тему... ионако не пишем о Превари на води.

Ima li neko ziv iz BG a da slika radove?
Које тачно? Сумњам да се из близине, "из приземља" да усликати било шта вредно помена... А можда није ни безбедно.
Згодно је, мада се можда не види све, сликати са супротне обале Саве.
И са мостова се пристојно види. Да поменем и "гугл земљу", где исто сасвим лепо може да се прати. Последња слика је из фебруара ове године.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back