Kablovska

zavisi sta je za tebe atraktivno.

recimo ja mogu da biram izmedju telekomove optike i sbb-a i izabrao sam sbb jer imaju sport klub koji prenosi NFL koji bas bas volim i pratim

engleska fudblaska liga me ne zanima jer ne pratim fudbal tako da je za mene SBB bez konkurencije.

ako ti ne volis NFL a volis englesku ligu onda uzmes telekom.

ostale stvari su im manje vise iste.. najveca razlika je izmedju arene i sportkluba

Koji kablovski operater ima najpovoljniju i najbolju ponudu? Odnos kvaliteta, usluge, ponude i cene? I najvaznije od svega koja televizija ima najizazovnije voditeljke jer ona mora biti u ponudi tv kanala
Ako ti net nije bitan gledaj koje kanale nude. Ako ti je net bitan raspitaj se kod komsija, jer to nije svuda isto, zavisi od lokalne mreze kako su izveli...

Koji kablovski operater ima najpovoljniju i najbolju ponudu? Odnos kvaliteta, usluge, ponude i cene? I najvaznije od svega koja televizija ima najizazovnije voditeljke jer ona mora biti u ponudi tv kanala
monetalno yettel
12 meseci po dinar optika
a za kablovsku te zabole, uzmes iptv nadjes linije i gledas sve fraj a ne njihovih 35 idiotskih kanala sa placanjem

e da...yettel je natovan, tako da ako volis da skidas torente sa privatnih sajtova il imas kamere ili postavljen server moras staticku ip da uzmes da se ne bi drkao sa vpn tunelima. ja uzeo 2, jednu za posao, jednu priv.

svi provajderi ce vrlo brzo biti natovani zivi bili pa videli, dinamicke nece da postoje, tako da staticka ne gine najkasnije do 2024.

sta da ti kazem koristio sam te stvari (pocev od satelitskog card sharinga) i citao od drugih korisnika iskustva po raznim forumima (stranim i domacim) poslednjih 10+ godina. Cak i linije koje se placaju nisu bez greske da rade.
rade batice

mozes od kineza za 5-7 evra mesecno da kupis linije koje manje vise rade 90 posto stabilno, non stop. a mozes i da nadjes stabilne fri krekovane linije koje ne moras cesto da menjas. jedino ako os 4k linije to tesko mozes da nadjes fraj i da ti radi duze vremena. a tu uslugu ti ovi dripci u srbiji ne daju. jedini nedostatak iptv je dilej od 15 - 90 sek zavisno od linije. ko se kladi i hoce uzivo da gleda utakmice to mu nije zanimljivo :lol: al opet i legalni sk ima dilej od 7-8 sekundi, arenu nisam merio. sve ostalo vesti, filmovi, obrazovni programi.... serveri sa filmovima... to ne moze nijedan kablovski da ti ponudi jer imas 20.000 tv kanala iz celog sveta.

satelit ko ga ima je dobar, sering radi ali zezaju obicno sky britanski a u poslednje vreme i nemci cesto menjaju skremblovanje a li brzo se koriguje, ostali, spanci, italijani, severnjaci su solidni, slika je kristal 10+ imas 4k live cesto i to isto nijedan provajder srpski ne moze da ti ponudi.

buducnost je imati samo solidan net. sve ostalo ce ici preko njega jer vreme klasicne tv neumitno odlazi u proslost.

danas ljudi samo gledaju sport, netflix ili hbo max.

1 posto njih prati obrazovne emisije dok gro idiota samo blene u debilne politicke vesti. ako ti za to treba kablovska koja ima osakacen sportski program, osim aj da kazem arene...onda hbg. na iptv moz da gledas 7 englesku ligu svaku utakmicu :lol: ili irsku de nemaju cak ni reflektore, ili gledas razbijanje u argentini pre derbija i scene sa vojskom koja ulazi na poluvremenu i smrkovima i pendrecima vaspitava navijace..a to nes videti na kablovskoj vec samo na ebenom tw :lol:

a sto se tice vesti... dal je nekome zanimljivije da slusa nase idiote od urednika sa rts ili n1 koji fingiraju i ciljno menjaju sadrzaj stranih vesti ili iste gledas u originalu, da ne pricam o 20 ruskih slobodnih kanala sa vestima o ratu ili duplo manje sa starim i novim ruskim filmovima bas kao i decjim animiranim i lutka filmovima koji su nesto najbolje ikad uradjeno za malu decu... to ces q dobiti kod solaka.

rade batice

mozes od kineza za 5-7 evra mesecno da kupis linije koje manje vise rade 90 posto stabilno, non stop. a mozes i da nadjes stabilne fri krekovane linije koje ne moras cesto da menjas. jedino ako os 4k linije to tesko mozes da nadjes fraj i da ti radi duze vremena. a tu uslugu ti ovi dripci u srbiji ne daju. jedini nedostatak iptv je dilej od 15 - 90 sek zavisno od linije. ko se kladi i hoce uzivo da gleda utakmice to mu nije zanimljivo :lol: al opet i legalni sk ima dilej od 7-8 sekundi, arenu nisam merio. sve ostalo vesti, filmovi, obrazovni programi.... serveri sa filmovima... to ne moze nijedan kablovski da ti ponudi jer imas 20.000 tv kanala iz celog sveta.

satelit ko ga ima je dobar, sering radi ali zezaju obicno sky britanski a u poslednje vreme i nemci cesto menjaju skremblovanje a li brzo se koriguje, ostali, spanci, italijani, severnjaci su solidni, slika je kristal 10+ imas 4k live cesto i to isto nijedan provajder srpski ne moze da ti ponudi.

buducnost je imati samo solidan net. sve ostalo ce ici preko njega jer vreme klasicne tv neumitno odlazi u proslost.
Ja sam pricao da radi 100% savrseno ne postoji nelegalno. O tome sam pricao.

u zivotu dragi kolega nista nije savrseno.
jedina filozofija je da ako ti nesto radi, ne cackaj mnogo jer ces samo pokvariti.
Kazem ja sam sve isprobao i za mene je kablovska i dalje najbolja. Znam sta me zanima i to i gledam. I to je najbolje na kablu a ne neke placene nepouzdane liste od pitaj boga kojih likova.

Kazem ja sam sve isprobao i za mene je kablovska i dalje najbolja. Znam sta me zanima i to i gledam. I to je najbolje na kablu a ne neke placene nepouzdane liste od pitaj boga kojih likova.
haha...aj ja ti kazem da ne treba da placas za liste...ko sto ne moras ni netfliks :lol:

aj ponuda najbolja yettelova...od svih...500/250 1990 din prvih 12 meseci 1 din... znaci dodje te mesecno fiber net za crvenu... i jos dobijes 19 soma bonus da kupis fon :lol: to nema nigde u srbiji. i jos ti ga ugrade ko apoteku i dobijes ont i kakav god da je zte ali bolji ruter od solakovih krseva.

ima i za kombinaciju sa drljavom aplikacijom ala eon gde je slika po meni krs i 3x losija od bilo koje linije sa iptv pa i one 720p.

eo svira mi stingary jazz pola dana, ali ne radio kanal vec pravi tv sa arhivskim snimcima...to nes nigde da nadjes kod bilo kog provajdera... ili zivi prenos sutra 7 lige saut silds- hajd :)

Sam cuo da prva ima dobar jutarnji program, sto bi rekli bas je za gledanje

zavisi sta je za tebe atraktivno.

recimo ja mogu da biram izmedju telekomove optike i sbb-a i izabrao sam sbb jer imaju sport klub koji prenosi NFL koji bas bas volim i pratim

engleska fudblaska liga me ne zanima jer ne pratim fudbal tako da je za mene SBB bez konkurencije.

ako ti ne volis NFL a volis englesku ligu onda uzmes telekom.

ostale stvari su im manje vise iste.. najveca razlika je izmedju arene i sportkluba

Ja sam uzeo mts a na eon sam se prikljucio preko mojih tako da od sporta ima sve.

Toliko sportskih desavanja za ispratiti da sam poceo opet se kladim, steta da propadne, bas cekam neki nfl veceras

Back