- Poruka
- 42.378
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju one kanalice znaju elektricari.
Okrenuti stolove jedan ka drugom i kablovi ce onda biti izmedju stolova.
Nije kanalizacijaAli kad stavim kanalizacije onda nema više pomeranja ili prebacivanja namjestaja
Tačnije svaki put moram zvati elektricara
Vamo se kaže KabelkanäleNije kanalizacijanego kanalica
Pa valjda ne prebacuje nameštaj mesečno, a I valjda toliko naučiš i sama.
Sta je problem? Valjda sve radi
U ovakvim situacijama kanalice ne pomažu.Ne mogu ja kanalicama da resim moje kablove sa jednim desktopom i monitorom,pa ima skener,pa printer i napojni za modem.Ako bi za svaki stavio kanalice,ružnije bi izgledalo,jer svaka sprava ide na svoju stranu.Teško je to rešiti.Imaju one kanalice znaju elektricari.
Verovatno, ja sam tako rešila kabal od klime koji je uključen na jednoj strani sobe, a ona skoro na kontra strani okacena. To mi je bila bolja opcija od stenanja zidova.U ovakvim situacijama kanalice ne pomažu.Ne mogu ja kanalicama da resim moje kablove sa jednim desktopom i monitorom,pa ima skener,pa printer i napojni za modem.Ako bi za svaki stavio kanalice,ružnije bi izgledalo,jer svaka sprava ide na svoju stranu.Teško je to rešiti.
Јесте, али хоће да има слободу померања намештаја у кратком року.dupli zid
jedino elegantno resenje
upravo to radim sa serverom, synologu nasom i cisco switcherom, napajanjem, ruterom i jos nekim qurcima...uzeo rack od 19 inchi i sve ce da bude kao apoteka...samo je mnogo dubok oko 45cm a to me malko nervira.Јесте, али хоће да има слободу померања намештаја у кратком року.
Што разумем, и ја волим да претумбам кућу с времена на време.
Хинт: точкићи на ногама кревета.
Ma što mi se to sviđa.. kako se to zove i gde se kupuje?Не чусте тамо за ово?:
![]()
imas jos bolje fleksibilne samolepljive gumene trake od 5m gde mozes da sakrijes sve kablove iznad lajsni..samo kostaju dosta u odnosu na pvc... a ta zmija sto si citirala, ima je svuda..mislim da je i u ikei imaMa što mi se to sviđa.. kako se to zove i gde se kupuje?
Ne ide mi se u Ikeu.. ima li možda u nekim manjim pordavnicama nekih delova.. i kako se zove, da znam šta da im tražim?imas jos bolje fleksibilne samolepljive gumene trake od 5m gde mozes da sakrijes sve kablove iznad lajsni..samo kostaju dosta u odnosu na pvc... a ta zmija sto si citirala, ima je svuda..mislim da je i u ikei ima
pa uradi reverse search u guglu sa fotkom i dodaj rs pa ce ti se pokazati...pretpostavljam da ima u nekim privatnim knjizarama svastarama, nikako u radnjama sa elektrikom il slicno..al ko zna...Ne ide mi se u Ikeu.. ima li možda u nekim manjim pordavnicama nekih delova.. i kako se zove, da znam šta da im tražim?
Ma što mi se to sviđa.. kako se to zove i gde se kupuje?