kabanica

Da. Zašto samo ovi koji ga ne koriste treba da obrazlože, a mi koji ga koristimo ne?
Kakva je to diskriminacija?

Ja lično mislim da on koristi, ali ne bi da koristi, pa bi sad da ovi koji ne koriste daju neki argument da i on prestane da koristi. :malav:
Hajde, obrazloži ti zašto koristiš... :ceka:

Ja lično mislim da on koristi, ali ne bi da koristi, pa bi sad da ovi koji ne koriste daju neki argument da i on prestane da koristi. :malav:
Hajde, obrazloži ti zašto koristiš... :ceka:

Da,znaci neko se zamotava i koristi, neko se ne zamotava, neg onako odoka, biti ce ili nece biti, jadna im majcica, kako to ume da boli, ako se ne koristi, tj. kada naidju, mislim ono sto ne treba, auu pa curka na sve strane.

Da,znaci neko se zamotava i koristi, neko se ne zamotava, neg onako odoka, biti ce ili nece biti, jadna im majcica, kako to ume da boli, ako se ne koristi, tj. kada naidju, mislim ono sto ne treba, auu pa curka na sve strane.

Ne znam stvarno, ali jedno znam. I da se koristi i da se ne koristi, treba žena da bude ta koja bira, jer u slučaju "nezgode", i da dete zadrži i da ne zadrži, jedino je ona ta koja će leći na ginekološki sto. :zeek:

Back