K O N A C N O ! ZENA PREMIJER SRBIJE !!!

Ne mogu da verujem,od radosti,slova mi se mute.Da li je moguce,docekati takvu srecu,da konacno,predstavnica

zena,postane Premijer,u mojoj zemlji Srbiji.Ponosam sam i srecan,sto je u pitanju zena.Ali kada imamo u saznanju,

ko je ta Zena,koliko ona vredi.G.gja.Ana Brnaric je vrhunska intelektualka.Zena,kojoj ni jedan muskarac,ne moze

da izadje na "crtu",ni po znanju,ni po inteligenciji.Neprestano sam strahovao,da slucajno (ili namerno) ne bude

Mandatar onaj "drug" I.Dacic.Mislim da ovakvim izborom za Mandatara,nasa Drzava Srbija,ne treba da brine.

za svoju buducnost.Nas Drzavni brod,plovice ubuduce,Predsednikom Drzave Aleksandrom Vucicem,kao Kapetanom

i Anom Brnaric,kao Krmanosem,Drzavnog broda.Nasa pozicija u svetu,sada ce biti,na najvisoj razini.Svi mi,vrlo

brzo,uvericemo se u nagle promene koje ce u medjunarodnoj politici proizvesti vest,da je Srbija KONACNO,

i cvrsto,raskinula sa konzervativizmom,sa nazadnim misljenima,o dominaciji muskaraca u Srbiji.Ovo je pobeda

svih nas.Ali,ovo je konacna pobeda,decenijskih teznji,da se zene u Srbiji,dokazu,kao ravnopravne muskarcima

u svakom pogledu.Sada su dokazale,da im ni politika nije slabija strana.Naprotiv,svi smo u euforiji,sto smo

izabrali pravu osobu,za pravo mesto.Moje najiskrenije cestitke,Ani Brnaric.Pozlatila nam se !!!

Anonymous mane - Pitas, "kuda plovi ovaj brod"? Pa zar ti nije jasno.Plovi u bolji zivot,za sve nas.Plovi da osvoji daleke horizonte,koji ce
nasim ocajnim ljudima,uliti novu nadu,novu snagu za novi bolji zivot,koji nam je izgledao tako neostvarljiv.A sada...sada nam se cini,da nam je
na dohvatu ruke...Ali,moracemo svi,da upregnemo sve nase uspavane snage,da pruzimo podrsku,novom rukovodstvu nase lepe zemlje.

mile39;bt303141:
Naš narod kaže: "Prvo skoči, pa kaži HOP"
Погрешно каже народ, види како гласа.
треба да гласи- прво хопни, па реци скоч!
А што се текста тиче, па... свака луда има своје задовољство.
Кад смо већ код народних изрека.

kako bre konačno, a milka?

Milka s Planinc gde solčence sije?

56144354-5678-4230-b4d4-5b8b0a0a0a6c-milka2-previewOrg.jpg

Da bi nam konacno,dosli bolji dani,ocistimo svoja srca od natalozene visevekovne zlobe,i zavisti.Docekajmo Novu Vladu,rasirenih ruku,i sodom
bikarbonom,opranog poganog jezika,koji zna da palaca kao zmija sarka.Zasto toliko nevere ? Zasto odmah odbacivati zenu,koja poseduje sve
najlepse ljudske atribute.Kao strucnjak.Kao moralna zena,nepterecena porodicom i decom,koja su balast za svaku zenu,koja hoce da se bavi,
zaista ozbiljnim poslovima.Ana Brnaric to hoce.Ne moze zena koja ima nekoliko dece koja je vise dojilja nego Ministar,koja cinculira,tamo nekom
uzeglom muzu,koji tarzi svaki dan rucak,i svake noci,kucku u krevetu.Samo zena neopterecena tim nazadnim zaduzenjima oko "kucnog
ognjista",moze da celu sebe,i svu svoju energiju,usmeri SAMO,na svoj rad.Na rad,za dobrobit svoga naroda.Mi,u Srbiji,dobili smo iznenadnu srecu,
da jedna takva,jedna neopterecena kucnim pizdarijama zena,preuzme na sebe,ogroman teret,upravljanja Drzavom,na srecu svih nas,koji smo
dobro razumeli,milost Bozju,kojom nas je obasjao,preko nase nove Premijerke.!!!

Starije generacije,smatrale su ( i danas tako smatraju), da je uloga zene,da danju drzi VARJACU,a nocu BATINU,kako bi Njemu,priustila ono,
zbog cega se njom i ozenio,seksualno zadovoljstvo.E,nema vise braco zaostala.Zene su stekle visoka obrazovanja,dobile dobre plate...Vi...
zaostali muskarci,ne trebate im cak...ni za krevet.Dovoljne su same sebi.Umeju kao zena zeni,da daju vise neznosti,nego sto vi mozete i
da sanjate,"muskarcine" promasene.Dvadeset i prvi vek,vek je zenske emancipacije,koju niko,i nista,nece zaustaviti.:heart:

Back