_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
Jerry Ropero:Resenje je u opremanju srpske vojske i oslobadjanju nase porobljene brace od siptarsko-americke okupacije.
Ostrim osudama, i pisanjem saopstenja se nista ne postize.
nerealno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jerry Ropero:Resenje je u opremanju srpske vojske i oslobadjanju nase porobljene brace od siptarsko-americke okupacije.
besniris:CNN moze da objavi samo da su srbi zlocinci i ubice kakvih nije bilo niti ce biti na zemaljskoj kugli.To nije normalno kolko nas satiru zapadni mediji.
ovo je potpuno tacnoserb_pagan:eto...zbog ovakvog fundamentalnog nerazumevanja i odbijanja da se prihvati realnost,plasim se da ce jos nevinih ljudi nastradati u buducnosti od albanskih terorista...u slucaju koji pominje stupid jerry,ne bi bili nemilosrdno pobijeni svi srbi na KIM,vec bi srbija bila sravnjena sa zemljom,bombardovana osiromasenim uranijumom i gotovo sigurno unistena..ovako nesto kao dzeri samo najgori srbomrzac ili pacijent psihijatrijske ustanove moze da smisli......
serb_pagan:ovaj teroristicki akt pokazuje da su oba resenja za kosovo koja su trenutno na stolu katastrofalna po srpski zivalj na KIM...ukoliko kojim cudom KIM ostane u sastavu srbije,albanski teroristi ce jos zesce nasrnuti na preostale srbe...ukoliko KIM postane nezavisno,teroristi ce zeleti da ga sto pre etnicki ochiste od preostalih srba..jedino pametno,razlozno i realno resenje je hitna podela kosmeta na srpski i albanski deo,i neka se onda lepo nose u tri ****** materine sa svojim teroristima,dilerima droge i smrdljivim katunarima...raskrstiti sa njima jednom za svagda,ograditi ih ko izrael palestinu...
serb_pagan:eto...zbog ovakvog fundamentalnog nerazumevanja i odbijanja da se prihvati realnost,plasim se da ce jos nevinih ljudi nastradati u buducnosti od albanskih terorista...u slucaju koji pominje stupid jerry,ne bi bili nemilosrdno pobijeni svi srbi na KIM,vec bi srbija bila sravnjena sa zemljom,bombardovana osiromasenim uranijumom i gotovo sigurno unistena..ovako nesto kao dzeri samo najgori srbomrzac ili pacijent psihijatrijske ustanove moze da smisli...
ovaj teroristicki akt pokazuje da su oba resenja za kosovo koja su trenutno na stolu katastrofalna po srpski zivalj na KIM...ukoliko kojim cudom KIM ostane u sastavu srbije,albanski teroristi ce jos zesce nasrnuti na preostale srbe...ukoliko KIM postane nezavisno,teroristi ce zeleti da ga sto pre etnicki ochiste od preostalih srba..jedino pametno,razlozno i realno resenje je hitna podela kosmeta na srpski i albanski deo,i neka se onda lepo nose u tri ****** materine sa svojim teroristima,dilerima droge i smrdljivim katunarima...raskrstiti sa njima jednom za svagda,ograditi ih ko izrael palestinu...
serb_pagan:Bomba na kafić u K. Mitrovici
26. avgust 2006. | 19:34 -> 21:04 | Izvor: Beta
Kosovska Mitrovica -- U eksploziji bombe oko 19 sati u letnjoj bašti kafea "Dolče vita" u severnom delu grada povređeno je osam osoba.
Napadač na kafić je Adem Dibrani (16), iz južnog dela tog grada, i on je uhapšen, nezvanično je saznala agencija Beta. Direktor kosovsko-mitrovačke bolnice Vladimir Adžić potvrdio je da je osam povređenih u večerašnjem napadu na kafić "Dolče vita" primljeno u bolnicu. "U toku je obrada povreda i niko nije u životnoj opasnosti", rekao je Adžić Betinom izveštaču.
sad,koliko je ovo istina ja ne znam...nisam bas siguran..poznato je da katunari vole da podmecu decu kao pocinioce kriminalnih aktivnosti,kako bi naredbodavci ostali neotkriveni..
u svakom slucaju sve sto se dogadja je vise nego jezivo...nasa vlada mora zahtevati podhitnu podelu kosova i ulazak nase vojske i policije u srpski deo pokrajne...
_Milanche_:vidis to je bitan zadatak za buducnost popravljanje naseg imidza...
Ne postoji `ekstremni albanski fundamentalizam`.Ideja da se pobiju svi Srbi tamo nije ekstremna-to je jedinstvena i opstevazeca.Ekstremo bi bilo da neko od njih navija za suzivot, a takvih nema kod njih...._Milanche_:Jako tesko ce se izboriti sa ekstrenim albanskim fundametalizmom.
Zajedincki zivot sa takvim delovima albanskog naroda nije moguc.
nije tacno da je neko iz opozicije obecavao bilo sta tako vezano za Kosovo. a ono je izgubljeno bitkom spermatozoida jos vrlo davno. sloba je samo ubrzao stvari svojom debilnom politikom.Jerry Ropero:Tako je mshone. DOS-ovci su nam pricali da je sto se tice Kosova problem Sloba, i kad oni dodju na vlast, sve ce to da se resi, Srbi ce da se vrate na Kosovo, ima da potece maltene med i mleko. Kao sto smo videli DOS rezim je nesposoban da resi bilo koji od gorucih problema Srbije. DOS vlast je nesposobna da svoje gazde iz NATO-a cak ubedi da sacuvaju zivote Srba na Kosmetu ako nista drugo.
sto bi rekao Bata Stojkovic: "Takvi kao vi izazivaju rat"Jerry Ropero:Resenje je u opremanju srpske vojske i oslobadjanju nase porobljene brace od siptarsko-americke okupacije.
Jerry Ropero:Cekaj ovi tvoji DOS su na vlasti vec 6 godina pa sto nam ne popravite taj imidz vise? Koliko vam jos treba godina? 60?
Ipak izgleda da vi tu ne mozete nista da uradite, jer zapad mrzi sve Srbe u celini i zeli da nas unisti i porobi.
mshone:Ne postoji `ekstremni albanski fundamentalizam`.Ideja da se pobiju svi Srbi tamo nije ekstremna-to je jedinstvena i opstevazeca.Ekstremo bi bilo da neko od njih navija za suzivot, a takvih nema kod njih....
УНМИК је тамо да би омогућио такве терористичке нападе,и подстакао Србе на одлазак са КиМ-а.Corto Malteze:baš me zanima kako će to videti međunarodna zajednica?
a i taj UNMIK koji k**** oni tamo rade?
Jerry Ropero:Ja ne mogu da verujem kako neki kao ovaj Kartman i Milanche mogu da budu bezosecajni i ravnodusni dok neki Srbi na samo 300 kilometara od Beograda zive u getima , ubijaju ih, maltretiraju, ponizavaju. Kakvi ste vi to ljudi?
_Milanche_:Ajde mi objasni kojim sam ja to postupkom pokazao da sam ravnodusan prema tome?
Ti i tvoje ste puni sranja o tome a pod vama su Srbi najgore prosli gde god da su bili.
To je razlika iazmdju "nas" i "vas".
untouchable:Не, разлика између "нас и "вас" је што смо "ми" покушавали да нешто одбранимо док сте "ви" ту одбрану на све начине саботирали, па сте довољно дрски да после свега још некога и оптужите за неки неуспех.
_Milanche_:Ne nego ste vi "branili" na pogresan nacin i uvek gubili.
nemoj tako, ko moze biti ravnodusan prema necijem stradanju? ali delimicno je kriva i Srbija i ljudi poput vas koji njima dole daju lazne nade. necemo ih mi osloboditi, to je valjda jasno. oni moraju sa Albancima naci zajednicki jezik i mi moramo da pomognemo u tomeJerry Ropero:Ja ne mogu da verujem kako neki kao ovaj Kartman i Milanche mogu da budu bezosecajni i ravnodusni dok neki Srbi na samo 300 kilometara od Beograda zive u getima , ubijaju ih, maltretiraju, ponizavaju. Kakvi ste vi to ljudi?
J-ebi ga , Jimmy , najlakse bi bilo da ih sve pobijemo . Ali onda bi se na nas okomili svi , i UN i EU (najverovatnije i NATO) pa bi nam opet uveli sankcije . Jedino kad bismo imali neku vecu svetsku silu na nasoj strani koja bi ulozila pravo veta pa bi sankcije tako mozda i izbegli . Medjutim , postoji jos jedan problem . Mi nemamo ni dovoljno veliku ni dovoljno dobro opremljenu vojsku za tako nesto . A da se sami (narod) naoruzamo , pa da krenemo na Kosovo , ne verujem da bi se 100 ljudi skupilo . Slazem se da diplomatija nije najbolje resenje , ali je jedino koje trenutno imamo .Jerry Ropero:Sa Albancima naci zajednicki jezik? Jel si ti bio nekad na Kosovu mladi decace? Pa sa Albancima niko ziv na svetu nije nasao zajednicki jezik. Sa njima imas dva izbora - ili da ih ubijes , ili da pustis da te ubiju. Treca varijanta ne postoji.
Ajde sto vi tom vasom DOS mudrom politikom niste sprecili Siptare da napadaju Srbe? Zasto? Oruzje je najjaca diplomatija . Ucite od jakih drzava. Praznom pricom , osudama i ostalim glupostima se nista ne postize. Nego samo odmazdom. Oni nama bace jednu bombu mi njima srokamo celo naselje. Oni ubiju 10 Srba mi 100 Siptara. Pa da vidimo dokle ce.
Od vase "mudre politike" Srbi na Kosovu nemaju ni *****.... I dalje ih skidaju kao glinene golubove...
Vi ste nesposobni da bilo sta promenite. Nesposobni.