K A P E (latinica)

Pa kako neidentifikovana, sad ti je Piaf gore napisao šta je. :lol:

bug.gif

Ovo za 44 prosečna oka... :)
Kakvo laskavo poređenje... :)

Mnogo hvala... eh, stavih sličicu zbog kape, a niko na nju obratio pažnju nije... jadna kapa... pored mojih očiju... neprimećena... :)

U svakom slučaju, meni je nekad veoma teško da ''podnesem'' komplimente... Učili su me da se na njih lepo zahvalim, i to je to... sav moj ''dug''... :)
A meni se uvek čini da bi valjalo nešto više reći od tog ''hvala''...

Nravno da se šalim za prvi i poslednji kompliment u godini. Pamte se svi...

Ovo za 44 prosečna oka... :)
Kakvo laskavo poređenje... :)

Mnogo hvala... eh, stavih sličicu zbog kape, a niko na nju obratio pažnju nije... jadna kapa... pored mojih očiju... neprimećena... :)

U svakom slučaju, meni je nekad veoma teško da ''podnesem'' komplimente... Učili su me da se na njih lepo zahvalim, i to je to... sav moj ''dug''... :)
A meni se uvek čini da bi valjalo nešto više reći od tog ''hvala''...

Nravno da se šalim za prvi i poslednji kompliment u godini. Pamte se svi...

hE... :-) pa nebitno je sta su te ucili, i mene su ucili da decu donose rode, ali ako u to poverujem necu nikad imati potomstvo:D Kasnije od 4-5 godine kad sam provalio istinu, bio sam istovremeno i zahvalan (u ime sve dece svim majkama sto su ih rodile) i nezahvalan (za to sto su me ovi moji lagali). Cudan je to osecaj kad si odjednom i zahvalan i nezahvalan, al to nema veze sa ovom temom o kapi......

Mene malo naljutilo to da si istovremeno bila i zahvalna i nezahvalna za komplimente. Svima ostalima si rekla hvala, meni ne... "istovremeno".
Nadam se da si svhatila sta sam hteo reci. Hteo sam reci da mi se tvoj odgovor "zanimljiv komentar" ucinio i dvosmislenim i dvolicnim, ali ti nisi takva osoba, al moralo je tako da mi se ucini.
Eto da ne gnjavim vise (ovo pisem posto se poznajemo od pre 2 dana preko PP pa u vezi necega, al sto ima veze da bude na forum)

Back