Јужноамериканизација Србије

Нека се та ЕУ брине о тим имигрантима. Србија је претесна за њих.

У тексту Милоша Обрадовића "Јужно американизација Србије" не помињу се никакви имигранти (?), већ искључиво егзактни економски подаци који јасно говоре шта чека Републику Србију уколико еунијатски и криминални владајући тријумвират Вучић - Динкић - Дачић потраје.

Nakon zaduživanja na međunarodnom tržištu za milijardu dolara, ministar finansija Mlađan Dinkić objavio je da je spasao Srbiju od bankrota, a u novembru je nastavljeno spašavanje - emisijom novih dolarskih evroobveznica i to u iznosu od 750 miliona dolara, doduše sa nižom kamatnom stopom od 5,25 odsto.

Zaduživanje brzinom svetlosti dovelo je Srbiju za samo nekoliko godina među visoko zadužene zemlje kojima bankrot visi nad glavom.

Prema računici ekonomiste Miroslava Zdravkovića, autora Internet portala Makroekonomija.org, tokom mandata prošle vlade javni dug je povećan za 6,85 milijardi evra. S obzirom da je vlada trajala 1.470 dana to je iznosilo zaduživanje od 4,66 miliona evra dnevno ili 53,9 evra u sekundi.

Svojevremeno sam ja u Kanjadi zaradjivao 54 ojra na sat. Dakle, resenje je naci 3600 ovakvih kao ja, pa u tri smene, pa smo na pozitivnoj nuli. To je ukupno 11000 High Tech strucnjaka, koji bi radili u tri smene i donosili parice Vladi Srbije.... :whistling:

_nobody_

Svojevremeno sam ja u Kanjadi zaradjivao 54 ojra na sat. Dakle, resenje je naci 3600 ovakvih kao ja, pa u tri smene, pa smo na pozitivnoj nuli. To je ukupno 11000 High Tech strucnjaka, koji bi radili u tri smene i donosili parice Vladi Srbije.... :whistling:

Ovo sam, interesantno, odlicno izduskutovao... Da mi napravimo srpsku silikonsku dolinu sa 100K engineera koji bi radili za svetske kompanije, i bili placeni $20 USD bruto na sat, a drzava uzimala $10 za porez (engineerima ostajalo $10 neto), to bi bilo repe za 2000 sati rada godisnje $20K USD po engineer-u, $ 2 milijarde USD za budzet... Mashala! :ok:

_nobody_

Динкић је ултимативни хај тек стручњак и вреди као тих 11000.

Уредно су из Уније замолили 'Алека' да ухапси неког из владе, тј. кажу " борба против корупције није дала никакве резултате, мора се кренути од врха"; па шта чека "наш" 'Алек'? да Динкић и Дачић њега ухапсе?, ц,ц,ц,ц ...

Back