Mr.Atom Domaćin Banovan Poruka 3.993 07.05.2023. u 16:11 - Jужни ветар - На граници #126 georgejune: A ti ces da mi otvoris svest jel da, koji nisi podigo druge slicne filmove americke produkcije koji uticu na decu Kliknite za proširenje... Gledao sam, ali ovo je baš opasno pravi priručnik za kriminalce.
georgejune: A ti ces da mi otvoris svest jel da, koji nisi podigo druge slicne filmove americke produkcije koji uticu na decu Kliknite za proširenje... Gledao sam, ali ovo je baš opasno pravi priručnik za kriminalce.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.889 07.05.2023. u 16:15 - Jужни ветар - На граници #127 Nisi ti razumeo tu seriju pa bolje nemoj da siris paniku
Mr.Atom Domaćin Banovan Poruka 3.993 07.05.2023. u 18:19 - Jужни ветар - На граници #128 georgejune: Nisi ti razumeo tu seriju pa bolje nemoj da siris paniku Kliknite za proširenje... Jesam, a to što si ti oduševljeni napaljeni klinac na Baku Prasetu i na Južni vetar to je tvoj problem.
georgejune: Nisi ti razumeo tu seriju pa bolje nemoj da siris paniku Kliknite za proširenje... Jesam, a to što si ti oduševljeni napaljeni klinac na Baku Prasetu i na Južni vetar to je tvoj problem.
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.211 07.05.2023. u 20:11 - Jужни ветар - На граници #129 Emihs: Slažem se potpuno uostalom klinac je već ispričao šta je gledao. Kliknite za proširenje... klinac?
Emihs: Slažem se potpuno uostalom klinac je već ispričao šta je gledao. Kliknite za proširenje... klinac?
Emihs Buduća legenda Moderator Poruka 47.927 07.05.2023. u 20:13 - Jужни ветар - На граници #130 Soradze: klinac? Kliknite za proširenje... Kosta K.Ovih dana najpoznatiji klinac u Srbiji ali i šire... Da je barem po dobrom već po masovnom ubistvu djece.
Soradze: klinac? Kliknite za proširenje... Kosta K.Ovih dana najpoznatiji klinac u Srbiji ali i šire... Da je barem po dobrom već po masovnom ubistvu djece.
Mr.Atom Domaćin Banovan Poruka 3.993 09.05.2023. u 16:12 - Jужни ветар - На граници #131 Emihs: Kosta K.Ovih dana najpoznatiji klinac u Srbiji ali i šire... Da je barem po dobrom već po masovnom ubistvu djece. Kliknite za proširenje... Svako se izbori za svojih pet minuta slave.
Emihs: Kosta K.Ovih dana najpoznatiji klinac u Srbiji ali i šire... Da je barem po dobrom već po masovnom ubistvu djece. Kliknite za proširenje... Svako se izbori za svojih pet minuta slave.
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.807 10.05.2023. u 09:20 - Jужни ветар - На граници #132 pruzni vepar...