Juzni Mesecev cvor u konjukciji sa planetama

• Začetnik teme Začetnik teme bvssv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...mene samo sudbina interesuje, koje planete - mesec je u 5-oj a saturn u 12 kuci...ako treba jos nesto napisacu
Ма нема судбине без целог натала.:)
Сви аспекти из хороскопа дају слику судбине. Посебно кад се значење понавља кроз различите аспекте.;)

Даље, то Месец у 5. кући не значи ништа.Битни су и аспекти и знак, степен, диспозиција....

A i boli me uvo onda mi je ovo tek prvi zivot,ima da se bar zaebavam iz sve snage:lol:

Pa super, a ja ispastam za sve greske iz prethodnih ... :lol:

Ma zvako ooopusteno:D nema veze sta ti kazu ,sve ima svoje,bitno je da i bez toga znas sama sa sobom na cemu si,briga te posle,tako sam se i ja cimao na pocetku, veruj mi:lol:

Evo za utehu,Jean Claude...Mesec devica na vrhu 12.....a jos Mars na mom stepenu raka:cool:,taj je trebao da prsne davno:lol:

A meni na primer Saturn kvadrira sunce sa malim orbisom....to su problemi sa zubima,i kostima,jel?,e pa jedina stvar na koju se ne mogu zaliti nikako jesu zubi....i eto imam prilicno teske kosti a i nikad nista nisam lomio u zivotu...

Otiisao ja u off......bvssv,nemoj da se ljutish:cool:

U pravu si ... Preozbiljno sve ovo shvatam (astrologiju) ... Jos otkad sam videla kod nekih bliskih osoba ovaj JMC s planetama ... :neutral:

haha jeste
da
kako da ne
posebno kad Up tako krene samouvereno
ma sta moze Saturn meni..hohoho

ima vremena i za probleme sa zubima itd...ima 18 godina cini mi se:zcepanje:pa nisu jos ni proradile sve planete:mrgreen:
ne bih da plasim ljude
nisam ja tako fatlisticki orijentisana zivotu
ali ni vi kao ni ja jos uvek nemate pojma o zivotu
o porazima
o situacijama na koje ne mozete da uticete
zato malo skromnosti za pocetak

i ja verujem u snagu volje i slobodu izbora ali sudbina je sudbina

a juzni cvor je izgleda to
kazem mozda
jer me jos niste ubedili u suprotno
a volela bih

Poslednja izmena:
i ja verujem u snagu volje i slobodu izbora ali sudbina je sudbina

a juzni cvor je izgleda to
kazem mozda
jer me jos niste ubedili u suprotno
a volela bih

Da ... Ali rekoh videla sam kod bliskih ljudi, pa se trudim da ne mislim na to. :mrgreen: Nemam nista od toga sto cu da se nerviram i unapred plasim ... i njih i sebe ... [Proklet bio dan kad sam se zagrejala za astrologiju :roll:]

cesto je Jmc u konjukciji sa vladarem 11.polja.To je i razumljivo buduci da je 11 polje okolnosti na koje ne mozemo da uticemo.Moja cerkica ima Jmc 0 Mesec, mesec vlada 11 ali to bi zancilo i kucom partnerove smrti-4. od 7.Ne znam sve to naravno plasi ali mislim da jmc u kakvoj god da je konjukciji ne moze sam da odradi bez loseg radixa uopsteno i bez pomoci jos kojeg aspekta...

Back