Predrag zvani Džo
Obećava
- Poruka
- 53
HRISTOS SE RODI !
Moji Srpski rockeri i metalci !
Uživajte u najlepšim trenucima svoje vere,..... novog mesiju, još uvek nismo imali
priliku da ugledamo....slavimo zato rođenje svog jedinog mesije....
Božjeg sina Isusa Hrista....
Mi Srbi smo primili ovu veru lako i bezbolno, jer su božje zapovesti bile duboko utkane u
DNK našeg naroda a ta vera je bila i jeste u harmoniji sa našim dobrim Bogovima koje i dan danas slavimo , sečemo ali i pevamo hrastovima, preskačemo vatre po sokacima, pletemo vence od vrbovog pruća, prizivamo pevanjem kiše i plašimo se i dalje gromovnika.
Prezrite sve one koji nošeni pilećim mozgom prinose žrtve na sceni,
veličaju raznorazne sotone i nečastive, i prozrite njihove plitke i maloumne poruke...
Njihova muzika jeste dobra i gromovita ali su mnoge poruke smešne a tekstovi pisani
skoro tipski , infantilni, nemozgoviti a mnogi gotovo retardirani...
Neka Bog zasvira vašim prstima, neka njegove tople i mudre reči budu vaše pesme,neka
cijukne gitara bolno… da upozori ljude na sav jad koji su jedni drugima naneli i koji
i dalje nanose...
Neka vaša gitara bude u Božjoj službi....
Kao nekada zvona....
Javite gitarama i bubnjevima da ...HLEBA I LJUBAVI MORA DA IMA ZA SVE
Živeo Srpski Rock !
VAISTINU SE RODI !
Moji Srpski rockeri i metalci !
Uživajte u najlepšim trenucima svoje vere,..... novog mesiju, još uvek nismo imali
priliku da ugledamo....slavimo zato rođenje svog jedinog mesije....
Božjeg sina Isusa Hrista....
Mi Srbi smo primili ovu veru lako i bezbolno, jer su božje zapovesti bile duboko utkane u
DNK našeg naroda a ta vera je bila i jeste u harmoniji sa našim dobrim Bogovima koje i dan danas slavimo , sečemo ali i pevamo hrastovima, preskačemo vatre po sokacima, pletemo vence od vrbovog pruća, prizivamo pevanjem kiše i plašimo se i dalje gromovnika.
Prezrite sve one koji nošeni pilećim mozgom prinose žrtve na sceni,
veličaju raznorazne sotone i nečastive, i prozrite njihove plitke i maloumne poruke...
Njihova muzika jeste dobra i gromovita ali su mnoge poruke smešne a tekstovi pisani
skoro tipski , infantilni, nemozgoviti a mnogi gotovo retardirani...
Neka Bog zasvira vašim prstima, neka njegove tople i mudre reči budu vaše pesme,neka
cijukne gitara bolno… da upozori ljude na sav jad koji su jedni drugima naneli i koji
i dalje nanose...
Neka vaša gitara bude u Božjoj službi....
Kao nekada zvona....
Javite gitarama i bubnjevima da ...HLEBA I LJUBAVI MORA DA IMA ZA SVE
Živeo Srpski Rock !
VAISTINU SE RODI !