Ajmo ovako...Evropa vs Juzna Amerika
Evropa XI
------------------Grizman
Hazard--------------------------Ronaldo
------------Veratti--------Modric
---------------------Kante
Alaba----Humels------Varan----Karvahal
-------------------Buffon
Juzna Amerika XI
----------------------Suarez
Sanchez-------------------------------Nejmar
-------------j.Rodrigez----Messi
------------------------Vidal
Marselo-----Godin--------T.Silva----D.Alves
-----------------------K.Navas
I na koga bi se kladili...Ja neznam...napisite vase sastave malo da se zabavio...Pokusao sam da budem sto objektivniji tj 'potlicki korektan' kod sastava a istovremeno da stavim igrace koje cenim i gotivim...U Evropi primera radi Levandovski je bolji po meni od Grizmana(kome se nesto neda u najbitnijim mecevima) Al Levandovski se uljuljkao u onoj Bundesligi gde je Bajern koplje ispred svih fali mu taj pritisak da opet bude onako ubitican...A Grizman je ipak prva zvezda Atletika...Bonucci ili Humels cela ta zadnja linija Juvea iako je odlicna izvikana je Buffon je skido sve zivo ove sezone i opet potvrdio da je broj 1...Robben po meni uvek pre Hazarda ali Robbena stizu godine opet povrede ucestale a u Hazardu se opet probudila ono zver za koju smo se brinuli da je nestala...Isko meni jedan od najgotivnijih igraca danasnjice...Al bilo bi nepravedno nekako sobzirom da je tek u drugom sezonu se izborio za ulogu...
Juzna Amerika to je najbolje sto imaju mislim mozda sam nekog zabravio...Krivo mi sto nisam naso mesta za Dibalu...Nisam imo muda da ostavim Neimara da izvisi...A Sancheza covek nemoze gde bi mi dusa posle svega onoga sto je napravio sa Chileom i ovakve brutalne sezone u Arsenalu...
Mislim da je tim evrope takticki superiorniji i bolje izbalansiran...prava masinerija...tako da se nebih smeo kladiti protiv njih...ali ako krenemo pojedinacno od veznog reda do samog spica sve i jedan Juzno Americki igrac je kud i kamo atraktivniji i lepsi za oko jos uvek je tu prisutna magija lucidnost...dok je kod evropskih igraca fali tj upotnunosti je ukrocena ukalupljena u sistem sve je u funkciji rezultata i cilja...To najbolje oslikava razliku izmedju igraca sa dva kontinenta...