JUTROŠNJA MISAO

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

JUTROŠNJA MISAO

mmm….kao ove jutrošnje ruže
Još uvek snene
Koje sam boje ja
Koje si boje ti?
Jutrošnja misao
Neka ti bude
Dok me budeš udisao.

mmmm...... koji sam slap ja
A koji ti?
Jutrošnja misao
Neka ti bude
Dok na mene budeš mirisao.

mmm......da li si to ti oko mene
Ili ja oko tebe?
Jutrošnja misao
Neka ti bude
Dok budeš disao.
I mislima po meni pisao :zper:

PS Blogeri, dobro jutro vam želim :manikir:

LJILJA MMM;bt109566:
Es vidla......učim polako sestro slatka....a jes vidla slapove? :manikir:
More......da se vratim ja na kereće priče.....:zcepanje:
vala si naucila....rijec,zvuk,slika....ne mogu da se sjetim kako se ono zove kad se sve troje smiksa....
p.s.doduse nije falilo nista ni onim kerecim....:lol:....joj sto mi je sega ovaj smajli....cim ga vidim dodje mi ovo:rotf:

mari47;bt109567:
mmmm....:zper:
Za ljubav i od ljubavi si sazdana..inače, otkud toliko lepih
reči o čemu god....:zag:

Ih Mari.....pretera ga. :heart:Pa bar ti znaš da umem da budem i led....ipak, treba se truditi i videti lepo a biti svestan i postojanja ružnog....a kud ćeš bolje naočare od ljubavi.
A za ovo jutros.......pa ....zaslužio čovek :zper:

RiadaT.;bt109568:
vala si naucila....rijec,zvuk,slika....ne mogu da se sjetim kako se ono zove kad se sve troje smiksa....
p.s.doduse nije falilo nista ni onim kerecim....:lol:....joj sto mi je sega ovaj smajli....cim ga vidim dodje mi ovo:rotf:

Tek će vidiš ....tj. muški deo će vidi...ti mož samo da čitaš i da se sablažnjavaš ..kad dodjem kao Sexana :zper::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
More, ću se vratim ja na kereće priče.....samo ne postizavam da ispišem ...viš da sam zauzeta :rotf:

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt109570:
Tek će vidiš ....tj. muški deo će vidi.....kad dodjem kao Sexana :zper::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
More, ću se vratim ja na kereće priče.....samo ne postizavam da ispišem ...viš da sam zauzeta :rotf:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
bem ti sto imas vrijedna coeka....vis kako on postizava da od tebe napravi vrhunsku pjesnikinju.....:zcepanje::zcepanje:

gagili48;bt109586:
Tako i treba...:ok:
ali zaista...lagano ti nekako nicu...;)
i lepsi su od ...kerecih...:zper::zcepanje::zcepanje:

Pa takva su mi skoro sva jutra....no neću da vas smaram :manikir:.....a da niču, niču....vreme im je a i učenje mi ide od ruke. Ćuti more, ko zna kad me prodje ova faza koja će da naidje :zcepanje:
Kereći stihovi.......hm.....to još nisam probala...moraću da probam :rotf: pa jad počnem da kevćem svako jutro na sabajle :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

LJILJA MMM;bt109588:
Pa takva su mi skoro sva jutra....no neću da vas smaram :manikir:.....a da niču, niču....vreme im je. Ćuti more, ko zna kad me prodje ova faza koja će da naidje :zcepanje:
Kereći stihovi.......hm.....to još nisam probala...moraću da probam :rotf: pa jad počnem da kevćem svako jutro na sabajle :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
:zcepanje:..ma mislim na price i pesmice o psima, naravno...;) pogrešno sam se izrazila...:rumenko: ali, razumes ti mene...zar ne?:zper:

da li si to ti oko mene
Ili ja oko tebe?
Jutrošnja misao
Neka ti bude
Dok budeš disao.
I mislima po meni pisao

Baš te hoće ova inspiracija...zahvali Bogu na daru i onom ko te na ovakvu lepu pesmu inspirisao....;):cmok::cmok::bye:

miwka;bt109605:
da li si to ti oko mene
Ili ja oko tebe?
Jutrošnja misao
Neka ti bude
Dok budeš disao.
I mislima po meni pisao

Baš te hoće ova inspiracija...zahvali Bogu na daru i onom ko te na ovakvu lepu pesmu inspirisao....;):cmok::cmok::bye:

Fala Miwka.....mislim za pohvalu :cmok2:
Bože, hvala ti na daru da pišem i da dajem to što napišem :worth:
Hvala svima ostalima na inspiraciji :zper::lol:

Poslednja izmena:

Back