Jutro će promeniti sve...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toliko puta sam taj savet dobila, ne zna se broja više. Jutro će promeniti sve. Jutro je pametnije od večeri. Toliko puta sam legla sa nadom, a ustala bez nje. Toliko puta rešila da prespavam, da i meni dođe ta jutarnja pamet. I ništa... Legnem, ustanem, legnem bez rešenja, ustanem sa tornadom u glavi, legnem sa pitanjem, ustanem sa još deset. Java me muči, snovi me muče, nekad nemam snage da se borim ni sa jednim ni sa drugim, često nemam ni volje, predugo se borim. Tražim taj mir koji sam izgubila, onaj mir u duši koji te gura da se smeješ, da dišeš, da se boriš sa nedaćama, da veruješ, da se raduješ svemu što imaš... A nosim sa sobom teret, onaj koji sedi na grudima i ne da da udahneš punim plućima, ne da da se nadaš da će sutra sve biti bolje i lakše, da ćeš zaista ustati pametnija i da će život opet biti tvoj, da će osmeh postati opet iskren, da će sreća opet biti prirodno stanje... Treba mi neko da me prostrese i pokrene me, da me probudi i izbaci iz te patetike u koju sam upala. Ali ko da mi ruku pruži kad ja stalno glumim da sam dobro? Ko, kad svi oko mene imaju veće probleme, težu prošlost, neizvesniju budućnost? Lako je meni! Tako je lako meni....

Ko zna, možda baš ovo sutrašnje jutro zaista promeni sve!

896ae0fff5951a4a8927ef3807b06470_copy_1024x802.jpg

Poslednja izmena:
Лепо си ти све ово срочила, али си ме изнервирала за 10.
Не, јутро неће променити све, неће променити ништа, помири се са тим и окрени се лепим стварима, а има их око тебе много више него ружних...или имају већу тежину и значај.
Битно је да смо здрави и живи, а за паре ћемо лако, пара нема :mrgreen:
И не знам ко је уопште смислио то Јутро ће променити све, могуће да је неко коме су ујутро зазвонили на врата и обавестили га да је рикнула пребогата тетка из Америке, а он је једини наследник...иначе, већина нас устаје са том тескобом шта ће донети ново јутро, шта још може да се деси и да ли ће макар један дан проћи без стреса.
Зато, њушку горе, и љуби оне малецке и господина, они су срећа.

Лепо си ти све ово срочила, али си ме изнервирала за 10.
Не, јутро неће променити све, неће променити ништа, помири се са тим и окрени се лепим стварима, а има их око тебе много више него ружних...или имају већу тежину и значај.
Битно је да смо здрави и живи, а за паре ћемо лако, пара нема :mrgreen:
И не знам ко је уопште смислио то Јутро ће променити све, могуће да је неко коме су ујутро зазвонили на врата и обавестили га да је рикнула пребогата тетка из Америке, а он је једини наследник...иначе, већина нас устаје са том тескобом шта ће донети ново јутро, шта још може да се деси и да ли ће макар један дан проћи без стреса.
Зато, њушку горе, и љуби оне малецке и господина, они су срећа.
Hvala ti za ovo. Nije mi baš pomoglo, ali me malo trglo da se okrenem bar na pravu stranu. Ima takvih perioda, naiđu, pa pritisnu i ne puštaju, znaš sve, šta da ti pričam. ❤️

Hvala ti za ovo. Nije mi baš pomoglo, ali me malo trglo da se okrenem bar na pravu stranu. Ima takvih perioda, naiđu, pa pritisnu i ne puštaju, znaš sve, šta da ti pričam. ❤️
Има, има, наилазе у таласима.
Ја сам тренутно у фази А у пм све, заболе ме више, нек' се дешава шта се дешава...

• Voli
Reactions: Red
Има, има, наилазе у таласима.
Ја сам тренутно у фази А у пм све, заболе ме више, нек' се дешава шта се дешава...
Ja sam u toj bila pre ove. Odnosno, mislim da sam duže u ovoj, sa naletima dana kad verujem da je sve moguće i kad mislim da mogu da menjam svet, u sebi i oko sebe.

Млада си, схватићеш убрзо да свет око себе не можеш да промениш, али можеш да радиш најбоље што умеш да свој микрокосмос уредиш по својој вољи.
А некада ни то не можеш, и кад схватиш да није све до тебе, кажеш, па, ок је и овако :rotf:

Млада си, схватићеш убрзо да свет око себе не можеш да промениш, али можеш да радиш најбоље што умеш да свој микрокосмос уредиш по својој вољи.
А некада ни то не можеш, и кад схватиш да није све до тебе, кажеш, па, ок је и овако :rotf:
Pa ne, ti stvarno umeš da utešiš. Prosto da čovek ode da bira štranjku da se besi. :rotf:

Back