црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Dajv ima 60 godina a Marija 30.Sve je tu jasno.pa da
eto dajv na primer nije bas najjasnija na momente da li prica o sebi ili ovoj... mariji ili kako vec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajv ima 60 godina a Marija 30.Sve je tu jasno.pa da
eto dajv na primer nije bas najjasnija na momente da li prica o sebi ili ovoj... mariji ili kako vec
Kakva pausalna procena, koja ne odgovara istini koliko ni tacka na i.Apsolutno sam u pravu kad se drzim principijelnog stava da je neciji fizicki integritet ispred nekih marifetluka.
https://www.krstarica.com/vesti/srb...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house
za pocetak je smenjen, nadam se da cemo ovako moci da procitamo uskoro i vest da je osudjen i uhapsen kako bi odsluzio zasluzenu kaznu za sva zlodela i zloupotrebe
У пакету, са мало медијске помпе...али, нека, макар су га склонили, не верујем да ће тако наставити, сем ако је баш толики паћеник.
ako nista drugo stavljen je na stub srama, da kad se ubuduce spomene jutka uz svoje ime veze i ko je jutka - ne politicki mocnik, nego seksualni manijak koji je zloupotrebljavao funkciju koja mu je poverena
Bata Gašić, vidim, ima velikih problema zbog onih novinarki koje kleče.
i sad nakon što je onaj primitivac Jutka podneo ostavku, tj. sugerisano mu da podnese ostavku, oni misle da je stvar rešena, računaju na zaboravnost i tupavost naroda...čisto dok se malo slegne prašina
e sad...problem je u tome što u većini opština južno od Bubanj potoka u foteljama sede isti takvi kao Jutka...sa ponekim izuzetkom kao što je moja opština
Beograd i Vojvodinu ne računam, jer je to gore skroz druga država u odnosu na situaciju ispod begeja
sve dok se ne promeni svest naroda, likovi kao što je Palma, Velja, Jutka i tako ti lrudimenti 80tih - će da drmaju
meni više liči da će Vođ da gleda da skloni voditeljku emisije, isto kao što je sklonio Olju, nego što će tako redom da sklanja svoje poslušnike koja se kako požali preko televizije
- - - - - - - - - -
ne mogu se setim imena da me beš
hahaha