JUTKA - autoritarne siledzije

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva pausalna procena, koja ne odgovara istini koliko ni tacka na i. :lol: Apsolutno sam u pravu kad se drzim principijelnog stava da je neciji fizicki integritet ispred nekih marifetluka.

Тако је Дачо. То је став и српског судства и правне науке још од 1832. г.

Званичан документ Суда Народа Србског у Крагујевцу дословце између осталог каже:

"Нека се дакле јебу као што су почели, ми да се у јебачину не мешамо и на пут не стајемо..."

Милош Ј.jpg

У потпису Вук Караџић и Књаз Милош.

У пакету, са мало медијске помпе...али, нека, макар су га склонили, не верујем да ће тако наставити, сем ако је баш толики паћеник.

У пакету, са мало медијске помпе...али, нека, макар су га склонили, не верујем да ће тако наставити, сем ако је баш толики паћеник.

ako nista drugo stavljen je na stub srama, da kad se ubuduce spomene jutka uz svoje ime veze i ko je jutka - ne politicki mocnik, nego seksualni manijak koji je zloupotrebljavao funkciju koja mu je poverena

i sad nakon što je onaj primitivac Jutka podneo ostavku, tj. sugerisano mu da podnese ostavku, oni misle da je stvar rešena, računaju na zaboravnost i tupavost naroda...čisto dok se malo slegne prašina
e sad...problem je u tome što u većini opština južno od Bubanj potoka u foteljama sede isti takvi kao Jutka...sa ponekim izuzetkom kao što je moja opština
Beograd i Vojvodinu ne računam, jer je to gore skroz druga država u odnosu na situaciju ispod begeja
sve dok se ne promeni svest naroda, likovi kao što je Palma, Velja, Jutka i tako ti lrudimenti 80tih - će da drmaju

i sad nakon što je onaj primitivac Jutka podneo ostavku, tj. sugerisano mu da podnese ostavku, oni misle da je stvar rešena, računaju na zaboravnost i tupavost naroda...čisto dok se malo slegne prašina
e sad...problem je u tome što u većini opština južno od Bubanj potoka u foteljama sede isti takvi kao Jutka...sa ponekim izuzetkom kao što je moja opština
Beograd i Vojvodinu ne računam, jer je to gore skroz druga država u odnosu na situaciju ispod begeja
sve dok se ne promeni svest naroda, likovi kao što je Palma, Velja, Jutka i tako ti lrudimenti 80tih - će da drmaju

nije druga, potpuno je ista
dovoljno je da su politicki podobni i ponasaju se kao da su uhvatili boga za bradu
i na mojoj opstini je isto jedan takav
ako nista drugo, barem ce malo da se trgnu jer su sada videli da nisu bas nedodirljivi i da moze i preko njihovih ledja da se prelomi ono sto rade protivzakonito

meni više liči da će Vođ da gleda da skloni voditeljku emisije, isto kao što je sklonio Olju, nego što će tako redom da sklanja svoje poslušnike koja se kako požali preko televizije

- - - - - - - - - -

ne mogu se setim imena da me beš

meni više liči da će Vođ da gleda da skloni voditeljku emisije, isto kao što je sklonio Olju, nego što će tako redom da sklanja svoje poslušnike koja se kako požali preko televizije

- - - - - - - - - -

ne mogu se setim imena da me beš

i vodj je promenljiva kategorija, kad pocne da vuce previse pokvarenih oko sebe, oni ga i povuku na dno
nije do ljudi, nego je do onih kojima se okruzio

Menja se sve, pa i pamet koja podrzava ljude koji lupaju o sto ili po dupetu.
Da je taj jutka neki divkin prijatelj sigurno tema ne bi trajala danima, a marija bi bila obicna fufica.

Lik je smenjen i verovatno ce odgovarati, ako nije bio zaduzen i da postavlja tuzioce i sudije,
pa mu duguju, a marija, namestala se ili ne nema krivicu moralnu. Kako ce iskoristiti aferu je njena stvar.

Back