Jutjuber Mirko Rašić (33) nađen mrtav u hali u Surčinu: Izvršio samoubistvo vešanjem

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.121
Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega. Kako je nezvanično potvrđeno za "Blic", jutjuber je izvršio samoubistvo vešanjem. Kolega iz firme je zatekao telo Rašića bez znakova života. Kako dalje saznajemo, Mirko Rašić se obesio kanapom o metalnu gredu, konstrukciju hale. će da izvrši samoubistvo.

Inače, Mirko je imao svoj jutjub kanal na kojem je predstavljao svoje znanje o automobilima, a po zanimanju je automehaničar.

Sa ovim zanatom se susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis na Novom Beogradu, koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

https://www.blic.rs/sudbine/jutjuber-mirko-rasic-naden-mrtav-u-hali-u-surcinu/b27cmel

0Hbk9kpTURBXy8wNmYyYmE4MjQ2M2VmNjJlZWU3ZTRmNjE0Yzk0ZTk3YS5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Strašno. Bog da mu dušu prosti.

Poslednja izmena od moderatora:
Lik je bio 100% u mehanici , ja ne znam sta ga je nateralo da digne ruku na sebe.
Depresija , dugovao novac , ljubavni problemi ?! nista od toga nije razlog da ubijes sebe.

Pocivaj u miru Neovlasceni :(
Kažu da nije imao ni dugova ni većih problema. Baš sam se šokirao kad pročitah.

Smucilo mu se zlatno doba. Jos jedna nesnadjena dusa.
Njemu je posao isao fino i plus je imao zaradu od youtube, ne bih rekao da nije bio snalazljiv.
U zadnjem klipu prica kako mu traze pare na zajam.
Inace njegova smrt me bas iznenadila jer sam ga video kao vedrog i pozitivnog coveka, mehaniku je poznavao odlicno i odlicne savete je davao.

Njemu je posao isao fino i plus je imao zaradu od youtube, ne bih rekao da nije bio snalazljiv.
U zadnjem klipu prica kako mu traze pare na zajam.
Inace njegova smrt me bas iznenadila jer sam ga video kao vedrog i pozitivnog coveka, mehaniku je poznavao odlicno i odlicne savete je davao.
Nije zlato sve sto sja.
Nije samo u lovi sve ... ima nesto i u atmosferi , drustvu nesto sto razjeda sve okolo.
Imamo gadan problem u drzavi/drustvu.

Nije zlato sve sto sja.
Nije samo u lovi sve ... ima nesto i u atmosferi , drustvu nesto sto razjeda sve okolo.
Imamo gadan problem u drzavi/drustvu.

Ma ne se.ri..

Kakvo je bilo stanje 90-tih trebalo je pola Balkana da izvrši samoubistvo

Ne koristi svaku dragediju za propagandu, lešinaru bez ikakvih skrupula

Ko zna kako se sve popnes na gredu i obesis u Srbiji....
Meni se uvek cinilo da samoubice uvek najave svoju nameru....ne bukvalno sutra, ali osetis ih u poslednjih 6 meseci....
Ali ne mora sve da bude samoubistvo....
U zemlji Srbiji je toliko patoloskih slucajeva oko tebe, da sam ja prestrasen kad moji pomisle da bih se ja npr samoubio.....posle shvatim da gledaju dnevnik, i glasaju za sns....burazeru sam rekao da nema sanse samoubistvo...
Nekoliko puta su sve sanse bile da cu poginuti, pa nisam, ali zastrasujuce je kako su dobro bili pripremljeni svi u rodu da to prihvate....spremni za moju smrt....

Joj kad pomislim koliko institucije i ljudi u Srbiji lako napakuju da je tudja greska tvoja ili namera ili greska.....suluda vremena su u Srbiji.....verovali vi ili ne...

Ko zna kako se sve popnes na gredu i obesis u Srbiji....
Meni se uvek cinilo da samoubice uvek najave svoju nameru....ne bukvalno sutra, ali osetis ih u poslednjih 6 meseci....
Ali ne mora sve da bude samoubistvo....
U zemlji Srbiji je toliko patoloskih slucajeva oko tebe, da sam ja prestrasen kad moji pomisle da bih se ja npr samoubio.....posle shvatim da gledaju dnevnik, i glasaju za sns....burazeru sam rekao da nema sanse samoubistvo...
Nekoliko puta su sve sanse bile da cu poginuti, pa nisam, ali zastrasujuce je kako su dobro bili pripremljeni svi u rodu da to prihvate....spremni za moju smrt....

Joj kad pomislim koliko institucije i ljudi u Srbiji lako napakuju da je tudja greska tvoja ili namera ili greska.....suluda vremena su u Srbiji.....verovali vi ili ne...
Ubijaju i reketasi, zelenasi ....znam coveka koji je bezao u manastiru da ga ne bi ubili a dugovao je strasno puno para.

9
Novica
14:52 23.05.2023
@Mili011 Tako je. Upravo sam to i napisao pre 15ak minuta ! Covek je bukvalno napravio video da suptilno ukaze na to da su mu neki pretili, a rana se jako dobro vidi (verovatno takodje namerno podignuta kosa da bi se videla) ! Tim videom je hteo da ukaze na pretnje!

Mirko se nije ubio
17:45 23.05.2023
Ne dao vam Bog da vas u ovoj zemlji pozele ubiti. Ako vas ubije vesanjem, istraga je zavrsena vec u prvih pet minuta sa zakljuckom "samoubistvo". Isto je i ako vas upuca u glavu pa vam ostavi pistolj u ruci... ni parafinsku rukavicu nece uraditi. Ako vas bace pod voz, slicno...
120
6
Srbistan
17:36 23.05.2023
A sta ako mu je neko pomogao da ode sa ovog sveta? Mozda reketasi, mozda neko kome je kvario biznis svojim snimcima. Vidi se razbijena glava na njegovom zadnjem snimku, znaci ranije je vec bio tucen.Pametnom jasno.
135
6

Vlada
14:35 23.05.2023
Jesmo mi veverice da poverujemo u to? Preko 100 pogledanih njegovih klipova,poslednja osoba na svetu za loju bi rekao da ce da se ubije!

Novica
14:34 23.05.2023
Opet komentarisem jer mi nije objavljen prvi kom. Pogledajte poslednji video covek, od sedme minute istog se jasno vidi veliki crveni hematom na glavi (ispod podignute kose na sredini). Ili je covek bio bolestan, ili ovo nisu cista posla!

Back