Jutarnji rituali uspešnih žena

isto se odnosi i na tatu. Tata i mama treba da su prvo roditelji a potom karijeristi, uspesne poslovne osobe, .........a ne obrnuto. Zato i imamo razne Zelenske, Bajdene, Hitlere, ...............i kao, nekada, malu decu, i kao sada, monstrume i ubice.
aha, znaci po tebi ljudi koji imaju djecu nema teorije da se uspjesno bave nekim poslom i budu ok roditelji?

ako nisi uspešna poslovna osoba u onoj meri koliko je potrebno da izdržavaš porodicu i izlaziš na kraj sa računima koji stižu velike su šanse da deca u daljem toku života gledaju na tebe kao na luzera koji nije uspeo da pruži ništa više od elementarnog

zato je teško objašnjavati ovde na netu koliko je neko roditelj a koliko poslovni kidač i kojim okolnostima pušta jednu pa drugu personalnost da se pojavljuje...

ne može da se stavi sve to u jedan okvir i uopšte nije jednostavno objasniti.

ako nisi uspešna poslovna osoba u onoj meri koliko je potrebno da izdržavaš porodicu i izlaziš na kraj sa računima koji stižu velike su šanse da deca u daljem toku života gledaju na tebe kao na luzera koji nije uspeo da pruži ništa više od elementarnog
a sta je elementarno?
ko diktira sta je elementarno? Bog il klanjanje zlatnom teletu? roditeljsko vreme, srce puno ljubavi da se osecaju kao carevi il jbn novci ???
jel´su roditelji cija su deca kao prvo voljena, a onda i cista, sita i uredna zakinuti za nesto???

znam da je postalo skroz devalvirano citirati poznate, al ima Dusko Radovic lepu formulaciju- ima toliko siromasnjih roditelja koji deci nista sem para nisu bili spremni davati..

mediji diktiraju od početka do kraja pa otud klanjanje zlatnom teletu, kako me to pitaš skoro da si ljuta a znaš po kojim okvirnim vrednostima danas orijentišu globalne potrebe i koliko je malo gurke potrebno da se nešto globalno proglasi nasušnom potrebom
postoje dve grupe ljudi
oni koji imaju sve njih je 2 %
i 98% ostalih koji maštaju o tome da imaju sve usled nametnutih propagandi i trovanja mozga

mediji su ti koji daju okvire standarde i formiraju navike…možemo se mi kao pojedinci držati u ispravnim mislima i u ljubavi prema bogu, usisani smo u taj vrtlog novoformiranih navika iz koga ne postoji jednostavan način za izlaz i otklon.
i biće sve gore.

ajmo ženske budite uspešne

TAJNA-USPESNE-ZENE-Viktorija-Lou_slika_O_157731817.jpg

Back