immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
dadkristy94:Ja nisam ni trazila da se oni porede. Rekla sam da oni ne moge da se porede. A znate sta Vi Justina poredite sa kim hocte, volite njegove pesme.... ja licno nemam nista protiv toga. Jednostavno ne svidja mi se i kraj a nemam vremena da druge preobrazavam. Toliko od mene.
Svi odustanu jednog trenutka ...

E , malopre sam video onaj novi spot i svidja mi se pesma ... sta god pricali Justin ima svoj stil i kvalitetan je ... moze samo da vam se ne svidja ... to sam delimicno(delimicno zato sto ne znam kako da vam uradim ovde analizu neke njegove pesme , a i ne verujem da biste razuimeli) i pokazao za razliku od VAS koji niste rekli nista ... to je kao kad sam ja pricao da su metalci debili koji vriste , i stvarno hvala Bogu sto tako ne mislim vise ... nadam se da cete da shvatite , pogotovu sto niste izneli niti jednu cinjenicu zbog cega je nekvalitetan , vec samo predrasude ... mozda i nece neke pesme da se pamte , ali on kao muzicar ce ostati zapamcen jedno vreme ... svoj stil definitivno ima , a zadnji album jeste kvalitetan i nije harmonski siromasan , ali ne vi pricate neprovereno ... kako god , jos jednom REKLI STE PUNO STVARI KOJE NE MOGU DA SE DOKAZU ... Ja ga ne slusam i nisam fan , ali pesme definitivno mogu da se cuju ... 8) :-o