Dobro eto, volim ga... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Dobro eto, volim ga...![]()
Steffan:Da li ste mislili da se nekom svidjate a na kraju ispadne da ih boli dupe za vas?![]()
Jok.
Ili da se vi nekom svidjate a da vas on/ona apsolutno ne privlaci?
O, daaa. :?
I da li vas bas u ovom trenutku zanima sta neko od nas misli o vama? :wink:
Ni najmanje.
Omen:Evo, Steffane, meni se...naprimer...ti sviđaš, ali na kraju ispadne da me baš boli uvo za to i...da me apsolutno ne privlačiš, a u ovom trenutku me čak i ne zanima šta neko od nas misli o vama :?
p.s. eee, kad je seks u pitanju...sav se stisneš.....sve ti nešto mala guza, ccc...a sad, ovoliiiiiiika pitanja (ne mogu sve ni da popamtim).....k'o da ih bundeva smišljao![]()
CaLiMeRo:Steffan:Da li ste mislili da se nekom svidjate a na kraju ispadne da ih boli dupe za vas?![]()
Jok.
Ili da se vi nekom svidjate a da vas on/ona apsolutno ne privlaci?
O, daaa. :?
I da li vas bas u ovom trenutku zanima sta neko od nas misli o vama? :wink:
Ni najmanje.
Jooockey:POcinjete da me zabrinjavate...
Ja svađalica!? Ma, daaaj...Steffan:Omen:Evo, Steffane, meni se...naprimer...ti sviđaš, ali na kraju ispadne da me baš boli uvo za to i...da me apsolutno ne privlačiš, a u ovom trenutku me čak i ne zanima šta neko od nas misli o vama :?
p.s. eee, kad je seks u pitanju...sav se stisneš.....sve ti nešto mala guza, ccc...a sad, ovoliiiiiiika pitanja (ne mogu sve ni da popamtim).....k'o da ih bundeva smišljao![]()
Svidjam ti se ali te apsolutno ne privlacim?!? Hm... ti si bas jedna konfliktna licnost zar ne?I o kakvom to seksu i stiskanju guza pricas!?!? Da se razumemo, jedina stvar koju ja stiskam su zenske sise!!!
![]()
sad je ovo kontradikcija... zanima me, al da bude bezbolno..mada malo bola je zdravo.Steffan:Da li ste mislili da se nekom svidjate a na kraju ispadne da ih boli dupe za vas?![]()
da ali sigurno nije da ih bash boli du.pe, nego se stide da pokazy osecanja!!
Ili da se vi nekom svidjate a da vas on/ona apsolutno ne privlaci?pa ja se nikom ne svidjam..ok stide se.?? a ni mene niko ne odbija apsolutno
I da li vas bas u ovom trenutku zanima sta neko od nas misli o vama? :wink:pa zanima me.. ali mislim da ne zelim da znam, ok ovo povremeni sliht ali ne zerlim da znam
Omen:Naravno, mediokritetsku većinu odlikuje gama poremećaja ovakvog tipa: kompleksi niže/više vrednosti, nedostatak samopouzdanja, mahnita potreba za eksponiranjem, nedovoljna samosvest, nerazvijena svest o drugima, loša procena, neintuitivnost.....emotivni invaliditet, što naravno dovodi do mogućnosti nekih ovakvih scenarija "pogrešnog spoja".
Hvališ li me il' me pitaš??:Omen:Naravno, mediokritetsku većinu odlikuje gama poremećaja ovakvog tipa: kompleksi niže/više vrednosti, nedostatak samopouzdanja, mahnita potreba za eksponiranjem, nedovoljna samosvest, nerazvijena svest o drugima, loša procena, neintuitivnost.....emotivni invaliditet, što naravno dovodi do mogućnosti nekih ovakvih scenarija "pogrešnog spoja".
e ti tu ne spadash, ti si izabrana je l da, radish na sebi i to
ja spadam he he eh ehheheh samo shta je "emotivni invaliditet"? a ti imash strava vezu