nemas veze za kineeezeeee....
Pazi 'vako, sada ce tebi tvoj Kami da da besplatan savet o zivotu, koga su svi matori muskarci svesni; samo sto su mnogo umorni i ne mogu, niti meju da se bakcu sa njime. Ovi mladji muskarci blage veze sa vezom nemaju o zivotu, ali oni i nisu bitni.
Zena koju najvise treba da cenis, i koju treba da trazis kao idealnog partnera je- Fufa. Fufa je idealna zena, zena koja je spremna da ti se daje najvise, i zena sa kojom bi ti bilo najlepse.
Sad, fora je u tome sto je naci hrabru fufu danas jako tesko, prakticno nemoguce naci, jer su istima od malena nabijani strahovi, ogranicenja, i jos strahova. Neke prirodne Fufe su nepovratno otisle skroz na drugu stranu, i postale najdosadnije malogradjanske strine i smaracice. Neke su pokusale da idu kroz zivot kao fufe, i potpuno su im dezurni mejnstrim olosi oduzeli samopouzdanje. Moras da nadjes balans i da vidis koju Fufu jos mozes da spases iz kandzi najogavnijeg ljudskog neprijatelja- Straha.
Ako nadjes Fufu koju ne treba da izvlacis iz mora strahova da bi ona procvetala i zasijala u svojoj pravoj svetlosti, kao sto je Annette Schwartz, onda si jbeno najveci srecnik u zivotu, i ub'o si lutriju, kao sto je zena koja dobije Manuela Ferraru ubola lutriju, ali to je vec prica za njih. Fufa koja procveta u svoj svojoj slobodi, to je najlepsa stvar koja postoji u ovom Univerzumu.
I ne, nisu sve zene Fufe, kako bi one volele ponekad da misle, pa te smaraju sa pricama 'E, bila bih ja Fufa, kada bi naisao pravi da probudi to u meni'. To sto im je sex 50 puta bitniji negoli muskarcima, ne znaci da su Fufe. Fufe su one koje se daju. Ako nisi sposobna da se dajes, nisi Fufa, prosto. Te koje nisu Fufe ne umeju da kazu muskarcu da im se svidja.
Eto, za ovo bi ti neki matori psiholog ili psihijatar naplatio masnu kintu na psihoanalizi (na zapadu, ovi nasi psiholozi veze nemaju); a ja ti dajem savet besplatno, pa nemoj posle da pricas kako nisam drugar.