Just friends?!

Imate drugara i on vam se bas svidja...:heart2:
Medjutim, on nece pa nece.:zelenko:

E sada, znamo da bi mnoge pobegle i iskompleksirale se, ali da li postoji neka koja je nastavila druzenje sa momkom i pored zadnjih namera prema tom momku?z:hm:

Mislite li da je drugarstvo u tom slucaju moguce ili ne?:ortaci2:

Vecina zena nece ni da mu kaze bilo sta, jer ih je strah, i nisu uopste proaktivne kod pocetka price, vec su samo i iskljucivo reaktivne.

A onda ce da naprave odbrambeni mehanizam u svojoj glavi da su one eto, tako odmah odustale kada su videle da od toga nema nista.

I onda samo u jednom trenutku odbrambeni mehanizam potpuno ugusi to osnovno osecanje zbog kojeg je i izazvan.

I to je to.

E sada, znamo da bi mnoge pobegle i iskompleksirale se, ali da li postoji neka koja je nastavila druzenje sa momkom i pored zadnjih namera prema tom momku?z:hm:

Ma sta ima da nece,ne pita se. Ako mi je drug ucinice mi to :mrgreen:

Vecina zena nece ni da mu kaze bilo sta, jer ih je strah, i nisu uopste proaktivne kod pocetka price, vec su samo i iskljucivo reaktivne.

A onda ce da naprave odbrambeni mehanizam u svojoj glavi da su one eto, tako odmah odustale kada su videle da od toga nema nista.

I onda samo u jednom trenutku odbrambeni mehanizam potpuno ugusi to osnovno osecanje zbog kojeg je i izazvan.

I to je to.

Ne govore, ali kazu Kami...
Jesi neiskusan u pich...
Jeb'se, rusofili su za tebe majka...

Ne govore, ali kazu Kami...
Jesi neiskusan u pich...
Jeb'se, rusofili su za tebe majka...

*******i blage veze sa vezom nemaju o bilo cemu, pa tako nemaju veze i sa zivotom.

Vecina zena ne kaze nista, cast izuzecima. 'Kazu' u naznakama, sto je na istom nivou kao da ja kazem : E danas bih mogao da jedem burek sa mesom, ili lazanje, mozda i pojedem poparu ili tartar biftek, a mozda i zajebem sve to pa odem u piz.du lepu materinu, a mozda mi se i svidjas, da znas. ****.s ti to posredno gadjanje, to blage veze sa vatrom i strascu nema.

*******i blage veze sa vezom nemaju o bilo cemu, pa tako nemaju veze i sa zivotom.

Vecina zena ne kaze nista, cast izuzecima. 'Kazu' u naznakama, sto je na istom nivou kao da ja kazem : E danas bih mogao da jedem burek sa mesom, ili lazanje, mozda i pojedem poparu ili tartar biftek, a mozda i zajebem sve to pa odem u piz.du lepu materinu, a mozda mi se i svidjas, da znas. ****.s ti to posredno gadjanje, to blage veze sa vatrom i strascu nema.

nemas veze za kineeezeeee....

nemas veze za kineeezeeee....

Pazi 'vako, sada ce tebi tvoj Kami da da besplatan savet o zivotu, koga su svi matori muskarci svesni; samo sto su mnogo umorni i ne mogu, niti meju da se bakcu sa njime. Ovi mladji muskarci blage veze sa vezom nemaju o zivotu, ali oni i nisu bitni.

Zena koju najvise treba da cenis, i koju treba da trazis kao idealnog partnera je- Fufa. Fufa je idealna zena, zena koja je spremna da ti se daje najvise, i zena sa kojom bi ti bilo najlepse.

Sad, fora je u tome sto je naci hrabru fufu danas jako tesko, prakticno nemoguce naci, jer su istima od malena nabijani strahovi, ogranicenja, i jos strahova. Neke prirodne Fufe su nepovratno otisle skroz na drugu stranu, i postale najdosadnije malogradjanske strine i smaracice. Neke su pokusale da idu kroz zivot kao fufe, i potpuno su im dezurni mejnstrim olosi oduzeli samopouzdanje. Moras da nadjes balans i da vidis koju Fufu jos mozes da spases iz kandzi najogavnijeg ljudskog neprijatelja- Straha.

Ako nadjes Fufu koju ne treba da izvlacis iz mora strahova da bi ona procvetala i zasijala u svojoj pravoj svetlosti, kao sto je Annette Schwartz, onda si jbeno najveci srecnik u zivotu, i ub'o si lutriju, kao sto je zena koja dobije Manuela Ferraru ubola lutriju, ali to je vec prica za njih. Fufa koja procveta u svoj svojoj slobodi, to je najlepsa stvar koja postoji u ovom Univerzumu.

I ne, nisu sve zene Fufe, kako bi one volele ponekad da misle, pa te smaraju sa pricama 'E, bila bih ja Fufa, kada bi naisao pravi da probudi to u meni'. To sto im je sex 50 puta bitniji negoli muskarcima, ne znaci da su Fufe. Fufe su one koje se daju. Ako nisi sposobna da se dajes, nisi Fufa, prosto. Te koje nisu Fufe ne umeju da kazu muskarcu da im se svidja.

Eto, za ovo bi ti neki matori psiholog ili psihijatar naplatio masnu kintu na psihoanalizi (na zapadu, ovi nasi psiholozi veze nemaju); a ja ti dajem savet besplatno, pa nemoj posle da pricas kako nisam drugar.

Poslednja izmena:
u danasnje vreme voleti fufe, pa za to mora da budes talentovan...

u kojoj li ti selendri zivis to mi nije jasn...

aman covece te fufe koje ti trazis i ne postoje, sve postene devojke danas, samo sto pored tebe uvek imaju jos par njih, ali ce ipak da ljubomorisu i prema tiebi i ostalim...

isi svestan dje zivis...

u danasnje vreme voleti fufe, pa za to mora da budes talentovan...

u kojoj li ti selendri zivis to mi nije jasn...

aman covece te fufe koje ti trazis i ne postoje, sve postene devojke danas, samo sto pored tebe uvek imaju jos par njih, ali ce ipak da ljubomorisu i prema tiebi i ostalim...

isi svestan dje zivis...

Fufe su carice, prosvetli se.

nemam takve drugare
a i to je nemoguce da neka zena ima
muskarac to moze jer drugacije gleda na zensko al zena nikad
a i to za mene nisu drugari jer ja ako mi je neko vec drug nikad nece biti nista vise

to nije zensko kami, trandzu nabavi sa silikonima, isto je

ili kupi vest vadzajnu jefitnije je jbote...

jbale te fufe, bolje kupi vestacku vadzajnu

kaze onaj deda, kobilje zdrebe ima vrucu pichku, najbolje. :okok:

to nije zensko kami, trandzu nabavi sa silikonima, isto je

ili kupi vest vadzajnu jefitnije je jbote...

jbale te fufe, bolje kupi vestacku vadzajnu

kaze onaj deda, kobilje zdrebe ima vrucu pichku, najbolje. :okok:

Doci ce ti iz dpeta u glavu tamo kada budes imao 60, kao i vecini muskaraca, a ondaK ce biti kasno, jbga, tako to ide...

nepopravljiva sam budala garant :okok:

- - - - - - - - - -

al realno ako bi gledo ko ti kobilje zdrebe najbolje

i organic i ti fazoni, sve...:ok:

- - - - - - - - - -

jedna je Rusija, qurvi je mnogo, a najveca qurva je evropska unija :deda:

koji bre strah u zena te spopo

moje ortakinje sa sela divljaju po bg ko najvece fufe a ponasaju se ko svjetice

- - - - - - - - - -

ja mislio ona me trola, a ispalo da su sve one masaze muvacina da se ja napalim

al kako ne na da se ne palim na fizicki vec psihicko... tupava

- - - - - - - - - -

u kom li srednjem veku zivis ti...

- - - - - - - - - -

i sad ova moja veganka treba da vidi sta serem ovde :fdlan:

Jbye se vegani...

koji bre strah u zena te spopo

moje ortakinje sa sela divljaju po bg ko najvece fufe a ponasaju se ko svjetice

- - - - - - - - - -

ja mislio ona me trola, a ispalo da su sve one masaze muvacina da se ja napalim

al kako ne na da se ne palim na fizicki vec psihicko... tupava

- - - - - - - - - -

u kom li srednjem veku zivis ti...

Tvoje drugarice imaju po 25 godina, i klinke su koje nisu svesne bilo cega, a cak i tada znaju da drze svoj fuficasti zivot u tajnosti. To uopste nije to o cemu pricam, i to je cisti strah.

Obrati se tim drugaricama kada imaju 35 plus godina, pa da vidis koliko su preplasene.

evolution kami, kakav strah bogte mazo

ona se plasi samo da nec imat pare,

sve ostalo je shit

ali ostvarenije su od mene

realno

ja sam olupina

- - - - - - - - - -

ti bi gotivio moju naj ortakinju isti ste po moodima, bar mi se cini, ali ona je romanticna dusica ko ja, a to krije pa pukla

- - - - - - - - - -

ti si sirovina neividjena :zelenko:

kako mozes tako nije mi jasno :pljus:

- - - - - - - - - -

ova moja skuvala kaficu idem

evolution kami, kakav strah bogte mazo

ona se plasi samo da nec imat pare,

sve ostalo je shit

ali ostvarenije su od mene

realno

ja sam olupina

Da, strah da ne ostanu gladne im je jedan od najjacih strahova, ali veruj mi da nije jedini...O kako to uopste nije jedini njihov strah...

- - - - - - - - - -

ti bi gotivio moju naj ortakinju isti ste po moodima, bar mi se cini, ali ona je romanticna dusica ko ja, a to krije pa pukla

- - - - - - - - - -

ti si sirovina neividjena :zelenko:

kako mozes tako nije mi jasno :pljus:

- - - - - - - - - -

ova moja skuvala kaficu idem

Ja u sustini jesam teska seljacina i sirovina, samo se foliram...

Back