JUST ANOTHER STORY...

milimail:
@merlinka
sve yvuci super kada ti to napises, ali ipak se nisi videla sa tim jednim deckom, ah da, on je ispalio...

da, on se uplašio nečeg verovatno...ili nije hteo da kvari iluziju....ko zna..... :roll:
ali, videla sam se ja sa nekim drugim bivšim frajerima....i neki su bili vrlo zainteresovani za druženje ali.......ne prolazi to kod mene....osim neobavezna kafica.....i bla, bla... 8-) .
ali sa svojim prvim dečkom sam ostala u super odnosima...kad god se sretnemo...uglavnom slučajno...mi se pozdravimo kao stari prijatelji....to je sasvim ok...nije uvek svima ONO u glavi :idea: ......

Queen_:
******, ovo ko da sam ja pisala, samo što je bilo pre osam godina. Ja sam sve osim patetična, ali baš je ostao taj osećaj nedorečenosti.
Mada ja nisam za taj susret.

Sta znam.
Ako se sretnemo nekad moglo bi sve da nestane.
Zbog pogleda,osmeha...ko zna,ali ipak bih je voleo videti,ali samo videti.
Mozda bi tada bio definitifan kraj,ovako se osecam kao da ta prica nije zavrsena.

tarabica:
Recimo da moj decko hoce da se vidi sa bivsom - ne bi mu branila (bar ne javno :lol: ), ali bi bila kao na iglama, bojala bih se obnavljanja stare ljubavi, jeste da postoje razlozi zbog kojih su "bivsi", ali postoje i oni koji su ih i doveli do veze, uf, ja sam protivnik kafenisanja sa bivsima - tj ako nisi u vezi sa drugim idi, pa kako bude, a ako si u novoj vezi - oprezno!

tarabice, mudro zboris...

milimail:
Bez zelje da zvuci kao jos jedna dosadna prica i da bilo koga smaram zelim da vas pitam za misljenje...

Dakle, pozove me bivsi pre neko vece da me pita sta radim, da li sam se udala i sl. Kazem nisam, nasta zapocinje prica ja necu da se zenim, iako su mi se svi prijatelji poozenili, ovaj radi ovo, ovaj ono. Mislim ok, al kakve to ima veze sa mnom...nije moja stvar. I tako, razmenimo novosti, kao ko sta radi, prisetimo se nekih dogodovstina i kao da se nadjemo da pijemo kafu...

Da li nam je kada smo na nekoj prekrtenici potrebno da se osvrnemo unazad, da jos jednom proverimo neke svoje izbore. Da li biste se videli ponovo sa nekim iz proslosti... Ja sam uglavnom sa svima ostala u pristojnim odnosima, ali nismo prebliski... Osim decka iz osnovne, on mi je bas super drug (hi,hi).

Pa, eto ako imate nesto da kazete, a da nije mnogo pateticno...

uh..been there, done that. Road to nowhere (osim u krevet :P )
To je lajtmotiv romana High Fidelity.....pred preokret, navodno, da bi se preispitao gl. lik kreće da jure sve svoje ljubavi, da bi shvatio da je sa svima on uprskao, a na kraju ostao sa onom kod koje je najviše zasrao....
So....ne gajim ja to. Ako ćemo da se viđamo, znamo zašto to radimo, nema veze sa metafizikom nego sa....privlačnošću koja, može biti, nije nestala. I zato se ne viđam sa bivšima ;) Ne znam više ni koji su....boga pitaj i gde su :)

Back