Jupiter

U kom znaku Vam se nalazi Jupiter?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
moguće, zato što je to tumačenje vedic astrology.
Ne znam šta je to vedic astrology, ali ako imaš Jupitera u 8-oj kući, budi srećan!To je velika planetarna zaštita.Iz ličnog iskustva ti mogu reći da izvlači iz najgorih i najbeznadežnijih situacija.Tamo gde misliš da je ponor,ugledaćeš svetlo dana.Figurativno rečeno.

Meni u 9K u Vodoliji.
Ne znam šta po pitanju toga da mislim osim da sam otvorena za sve vrste putovanja, ekspanzije-lične, duhovne, profesionalne, sve opcije me interesuju mada ne učestvujem baš svuda, volim da znam najrazličitija mišljenja, cenim novo, dajem podršku svim potencijalnim koracima unapred... i bildujem mentalno tako što saznajem različito u svakom smislu. Vodolije su simbol novog doba, tako da futurizam, teorije zavera, sumnja, raskrinkavanje starih tvrdnji, rasplinjavanje umnog... sve što vodi napred me motiviše i hrani. Tu mi je i MC u konjunkciji sa Jupiterom, tako da je napisano još jednom potvrđeno. :njam:
9K mi je ujedno i omiljena.

Meni u 9K u Vodoliji.
Ne znam šta po pitanju toga da mislim osim da sam otvorena za sve vrste putovanja, ekspanzije-lične, duhovne, profesionalne, sve opcije me interesuju mada ne učestvujem baš svuda, volim da znam najrazličitija mišljenja, cenim novo, dajem podršku svim potencijalnim koracima unapred... i bildujem mentalno tako što saznajem različito u svakom smislu. Vodolije su simbol novog doba, tako da futurizam, teorije zavera, sumnja, raskrinkavanje starih tvrdnji, rasplinjavanje umnog... sve što vodi napred me motiviše i hrani. Tu mi je i MC u konjunkciji sa Jupiterom, tako da je napisano još jednom potvrđeno. :njam:
9K mi je ujedno i omiljena.

Ovo je kuca kojom on i vlada a u njoj se raduje Sunce. Jupiter u Vodoliji je bolji za druge nego za sebe, suvise voli druge ljude pa njegova tolerancija nekada nema kraja...

Jupiter u Vodoliji postavlja pitanje kakav bi ovaj svet trebao da bude, pa ovi ljudi žele da život shvate koliko god demokratskije i otvorenije je to moguće. Osećaju da kako bi napravili dobar plan za budućnost, tu mora biti nekog oblika konsenzusa mišljenja. Oni moraju napraviti prve korake sa svojim uverenjima sami, jedino tako ih mogu drugima ponuditi. I onda, uz respekt za druga mišljenja, razvijaju sistem ideja koji odgovara ne samo njima, nego i celoj grupi. Njihova ideja je da ako nastave tako korak po korak, čitavo čovečanstvo će konačno deliti istu ideologiju. Inače, često vide Boga kao svetsku religiju. Njihova filozofija je slična filozofiji Novog Doba, Doba Vodolije.
Dakle, sebičnost ne dolazi u obzir, ali što je još indikativnije, ovakav čovek možda ima veću tendenciju da se svesno daje ''višem cilju'', tako da to premašuje opis ''bolji za druge nego za sebe''.
@Nastia , draga, da li ovaj kratak opis odgovara Jupiteru u Vodoliji?
Vi tako lepo objasnite, približite materiju nenametljivo, a jasno i sa iks crtica koje treba istražiti i moram priznati da me vaši postovi uvek navedu da se zamislim na temu, češljam, čitam, pronalazim. Divni ste! :cvet:

Back