jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Nisam bas najbolej razumela u kojoj i sta. Valjda opstinska od LDP-a. Ali nema veze delegat=dobro. Super
. A mozda padne i koja dnevnica.
Bravo za mene
Имаш чиме да се похвалиш...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bas najbolej razumela u kojoj i sta. Valjda opstinska od LDP-a. Ali nema veze delegat=dobro. Super
Bravo za mene
U čemu je razlika izmedju izbornih skupština ds-a, radikala, dss-a ili sps-a
himna, govor predsednika, kratka diskusija, glasanje, i ćao. Uži krug ide na ručak![]()
Имаш чиме да се похвалиш...![]()
A takođe, obično je tako, delegati su ujedno svi članovi, tako da i nije neki politički uspeh
Nema para, čak ni sendviča, možda bude neki sokić
Da ne ulazimo sad u problematiku zašto delegat ne zna gde je delegiran![]()
Ma ja sam uclanjena u LDP, rekoh vec dosta puta to. Ali sam radikal
Pa nisam razumela, danas sam obavestena, mislim da je opstinska. ali sam delegat ne poslanik. Ai mozda se ne placaju interne skupstine ( tipa stranacke D![]()
Koliko god se ovaj tip koji se predstavlja kao riba (Anita91) zajebavao na račun "ekstremista" (LDP i SRS), u pokušaju da pokaže kako je DS nekakav umereni centar i prava opcija, ovo što glumi ovde nije redak slučaj, nažalost. U LDP-u ima dosta takvih likova i to je više nego tužna situacija. To ne govori samo o njihovoj zainteresovanosti isključivo za karijeru, nego i o njihovim kolegama u opštinskom odboru koji ih svakog dana slušaju i sa kojima razgovaraju. Nikoga nije briga što ovaj ima četničke stavove, pa i da mu zvoni telefon pod himnom srpskih nacista, svejedno, dobrodošao u partiju LDP. Zato i ne glasam ni za koga.
Bravo za mene
Heheheheheee..
mlado, ludo....
Da ti kaže straiji "kolega" koji je prošao partijske "škole"....
Dakle, NIKADA...ali NIKADA te neće izabrati za nešto što se plaća.
Jer su sva mesta koja se plaćaju odavno popunjena "proverenim" partijskim kadrovima... tetkama, strinama, bratićima....
BIRAĆE TE ili DELEGIRATI samo tamo gde se traži dobrovoljan konjski rad- koji se ne plaća.
Dajem ti dva meseca pre nego napustiš LDP.
Koliko god se ovaj tip koji se predstavlja kao riba (Anita91) zajebavao na račun "ekstremista" (LDP i SRS), u pokušaju da pokaže kako je DS nekakav umereni centar i prava opcija, ovo što glumi ovde nije redak slučaj, nažalost. U LDP-u ima dosta takvih likova i to je više nego tužna situacija. To ne govori samo o njihovoj zainteresovanosti isključivo za karijeru, nego i o njihovim kolegama u opštinskom odboru koji ih svakog dana slušaju i sa kojima razgovaraju. Nikoga nije briga što ovaj ima četničke stavove, pa i da mu zvoni telefon pod himnom srpskih nacista, svejedno, dobrodošao u partiju LDP. Zato i ne glasam ni za koga.
Pa bila sam u gradu akda su mi javili :/. I nisam bas najbolje cula sve. Ai ko da je bitno? delegat bilo gde je dobra stvar. Napredujem xD
Jbga. Sta da radim, a koliko vidim mi jacamo, to je dobro za moju karijeru. Iako se ne slaazem sa LDP
.
Heheheheheee..
mlado, ludo....
Da ti kaže straiji "kolega" koji je prošao partijske "škole"....
Dakle, NIKADA...ali NIKADA te neće izabrati za nešto što se plaća.
Jer su sva mesta koja se plaćaju odavno popunjena "proverenim" partijskim kadrovima... tetkama, strinama, bratićima....
BIRAĆE TE ili DELEGIRATI samo tamo gde se traži dobrovoljan konjski rad- koji se ne plaća.
Dajem ti dva meseca pre nego napustiš LDP.
Lol yebo te DS xD. Oni su lopovska bagra. Aj da si rekao SPS xD
МА ....................НИ.........................................МОГОЧЕ!!!eto slusajte Aleksandra odista je iskusan .. ipak nije malo izmeniti 4 stava od septembra 2008![]()