Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 29.583 03.07.2008. u 15:30 - Junior Jack vs. Liza Srbija #26 I ja sam elita,veca od vase.Vi ste radnicka klasa za mene.Vozim Mercedes S klase i Bmw serije 7.
immph Poznat Poruka 7.095 03.07.2008. u 15:38 - Junior Jack vs. Liza Srbija #27 Bojan_BRT: I ja sam elita,veca od vase.Vi ste radnicka klasa za mene.Vozim Mercedes S klase i Bmw serije 7. Kliknite za proširenje... Pa blago tebi ... 8) :-o
Bojan_BRT: I ja sam elita,veca od vase.Vi ste radnicka klasa za mene.Vozim Mercedes S klase i Bmw serije 7. Kliknite za proširenje... Pa blago tebi ... 8) :-o
tihi.d.grejt Primećen član Banovan Poruka 612 03.07.2008. u 16:01 - Junior Jack vs. Liza Srbija #28 Bojan_BRT: I ja sam elita,veca od vase.Vi ste radnicka klasa za mene.Vozim Mercedes S klase i Bmw serije 7. Kliknite za proširenje... Tako je, slazem se, i ja sam elita za njih, vozim biciklo !
Bojan_BRT: I ja sam elita,veca od vase.Vi ste radnicka klasa za mene.Vozim Mercedes S klase i Bmw serije 7. Kliknite za proširenje... Tako je, slazem se, i ja sam elita za njih, vozim biciklo !
tihi.d.grejt Primećen član Banovan Poruka 612 03.07.2008. u 16:03 - Junior Jack vs. Liza Srbija #29 immph: zaboga ... Izvini molim te , ne moze svako da bude u zvanicnim Lizinim Prijateljima , mi smo elita ... 8) :-o Kliknite za proširenje... Pa i Bog BRUCE DICKINSON je elita, on ima oko MILIJARDU prijatelja na njegovoj oficijalnoj myspace stranici !
immph: zaboga ... Izvini molim te , ne moze svako da bude u zvanicnim Lizinim Prijateljima , mi smo elita ... 8) :-o Kliknite za proširenje... Pa i Bog BRUCE DICKINSON je elita, on ima oko MILIJARDU prijatelja na njegovoj oficijalnoj myspace stranici !
immph Poznat Poruka 7.095 03.07.2008. u 16:17 - Junior Jack vs. Liza Srbija #30 Ocigledno niste shvatili rec elita xD ... 8) :-o
tihi.d.grejt Primećen član Banovan Poruka 612 03.07.2008. u 16:20 - Junior Jack vs. Liza Srbija #31 immph: Ocigledno niste shvatili rec elita xD ... 8) :-o Kliknite za proširenje... Ocigledno je da ste ti i liza mentalno obolele osobe!
immph: Ocigledno niste shvatili rec elita xD ... 8) :-o Kliknite za proširenje... Ocigledno je da ste ti i liza mentalno obolele osobe!
+SpookyGirl+ Veoma poznat Poruka 11.387 03.07.2008. u 16:25 - Junior Jack vs. Liza Srbija #32 Tihomir Skara: Pa i Bog BRUCE DICKINSON je elita, on ima oko MILIJARDU prijatelja na njegovoj oficijalnoj myspace stranici ! Kliknite za proširenje... auh sunce ti.... zamisli.... spam tema... lock.
Tihomir Skara: Pa i Bog BRUCE DICKINSON je elita, on ima oko MILIJARDU prijatelja na njegovoj oficijalnoj myspace stranici ! Kliknite za proširenje... auh sunce ti.... zamisli.... spam tema... lock.