електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Луткић се испрофилисао као тумач опскурних али правичних парајлија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pratim na tvu , skladistim i posle gledam odlozenoJos veceras i sutra i to je to, ali bice i druge sezone, Pavic je uveliko pise...... Rufus i Alka Torbica bili gosti na RTS.![]()
Тога на РТС-у и нема. Ја бих рецимо у вечерњем термину волео да гледам филмове из златног доба холивуда, али верујем да сам у мањини. А мислим да то и не би било скупо набавити.У сваком случају је занимљивије гледати нешто из нове домаће продукције него неки сто пута прежвакани амерички филм.
Тога на РТС-у и нема. Ја бих рецимо у вечерњем термину волео да гледам филмове из златног доба холивуда, али верујем да сам у мањини. А мислим да то и не би било скупо набавити.
Мислим да би био добар у екранизацији неког Дикенсовог романа...ја га тако замишљам. Као неког богаташа у оделу који неће да да сиромашнима ни пару.Луткић се испрофилисао као тумач опскурних али правичних парајлија.
Neka hvala posle tog prezvakaog se ne osecam ko nasamareni magaracУ сваком случају је занимљивије гледати нешто из нове домаће продукције него неки сто пута прежвакани амерички филм.