Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može.Kod mene je uvek tako.Ja ceo život radim stvari naopako, pa se onda vraćam u "rikverc".Razumem to kad se ljudima žuri...mislim jednom se živi i ....Opet inspiracija od kolega.
Da li je moguce preskociti period zaljubljenosti i udvaranja i odmah uskociti u ljubav?
Par jedan otvorio pivnicu, i razvili biznis, povecali se, menjaju se, on radi jedan dan ona drugi, kaze ona: "jeste, on radi jedan dan posle ja tri dana ispravljam" lolMože.Kod mene je uvek tako.Ja ceo život radim stvari naopako, pa se onda vraćam u "rikverc".Razumem to kad se ljudima žuri...mislim jednom se živi i ....
Kakav mazohizam,jbt.Par jedan otvorio pivnicu, i razvili biznis, povecali se, menjaju se, on radi jedan dan ona drugi, kaze ona: "jeste, on radi jedan dan posle ja tri dana ispravljam" lol
Par jedan otvorio pivnicu, i razvili biznis, povecali se, menjaju se, on radi jedan dan ona drugi, kaze ona: "jeste, on radi jedan dan posle ja tri dana ispravljam" lol
Ako ti tako kazes.
Ja bih razmišljala o razvodu.Muškarac, pivara, pivo...naravno da će žensko tri dana ispravljati greške. Ko još razmišlja o poslu posle trećeg piva
Ja sam o tebi imala pozitivno misljenje a ti meni da sam psihopata![]()
Pa ti se potrudi da ne bude tako.mene više radi zaljubljenost
volela bih da sam uvek zaljubljena
ljubav posle sve uništi : (
Opet inspiracija od kolega.
Da li je moguce preskociti period zaljubljenosti i udvaranja i odmah uskociti u ljubav?
Ako nema privlacnosti nema ni ljubavi. Ali postoji resenje za one kojima je poznat termin emocionalna intimnost. Emocionalna intimnost podstice medjusobnu strast i u osnovni je preduslov za najvecu mogucu seksualnu bliskost. Ali to malo ljudi razume. Radije zadovoljavaju strast na fizickom nivou.Pa sad, ne moze se uskociti u ljubav...posto je ljubav stanje, gradi se...al mozes ziveti u ljubavi bez zaljubljenosti, ili da se privlacnost javi kasnije...mada slabo to fercera...
Ako nema privlacnosti nema ni ljubavi. Ali postoji resenje za one kojima je poznat termin emocionalna intimnost. Emocionalna intimnost podstice medjusobnu strast i u osnovni je preduslov za najvecu mogucu seksualnu bliskost. Ali to malo ljudi razume. Radije zadovoljavaju strast na fizickom nivou.
Tacno, to ja nisam ni rekao. Pricam o celovitoj i utelovljenoj strasti koja jedino nastaje i opstaje zahvaljujuci potpunom poznavanju partnera. A strast nije samo fizicka pa tako jedino treba da postoji. A to sve ko zeli i moze.To ne pije vodu meni.
Da se iz emocionalne bliskosti razvije privlacnost.Ako je izvorno nema.
Da, kao što može da se puši direktno ždrelom!Opet inspiracija od kolega.