gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta znam..zato sto smo matori i smaraju nas te radnje gde se prikazujemo drugima bolji nego sto jesmoi da je moguće zašto bi iko to radio?
mene više radi zaljubljenostPa sta znam..zato sto smo matori i smaraju nas te radnje gde se prikazujemo drugima bolji nego sto jesmo![]()
Aj padni mi na grudimene više radi zaljubljenost
volela bih da sam uvek zaljubljena
ljubav posle sve uništi : (
To je bas tuznoMislim da ne, zato sto ne verujem u musko zensku ljubav, samo u zaljubljenost i strast.
Zato sto mislis da muskarac ne moze da te voli
Ne, nego ja ne mogu da volim, samo da se zaljubim, da me privuce.
Ne kazem da ne postoje druge vrste ljubavi ali musko zenska ne. Pa taj neko ko ti je bio najblizi vec sutra moze da postane potpuni neznanac. I sad ja treba da se trudim da zavolim nekog? Nisam poludela.Ljubav se po prirodi stvari nalazi u svakom čoveku, svako može da voli, osim verovatno psihopata. Jesi li ti psihopata?
Vidi, mene cak i udario auto, ali nisam prestala da prelazim ulicu.Ne kazem da ne postoje druge vrste ljubavi ali musko zenska ne. Pa taj neko ko ti je bio najblizi vec sutra moze da postane potpuni neznanac. I sad ja treba da se trudim da zavolim nekog? Nisam poludela.
Ne kazem da ne postoje druge vrste ljubavi ali musko zenska ne.
Moguce, ako prevaris nekog koga volis pa se pokajes, zaljubis se u tu staru opet i pocnes joj se udvarati.Opet inspiracija od kolega.
Da li je moguce preskociti period zaljubljenosti i udvaranja i odmah uskociti u ljubav?
Opet inspiracija od kolega.
Da li je moguce preskociti period zaljubljenosti i udvaranja i odmah uskociti u ljubav?
Ja sam nacisto poludela.Ne kazem da ne postoje druge vrste ljubavi ali musko zenska ne. Pa taj neko ko ti je bio najblizi vec sutra moze da postane potpuni neznanac. I sad ja treba da se trudim da zavolim nekog? Nisam poludela.