Julija - Romeo = Julija&Julija

joGooOOD:
Kad_LupimLupim:
joGooOOD:
da zaista...ako hocesh da branish necija prava,brani kitove,delfine i zivotinje s krznom! :roll: :D :D :wink: ne ozbiljno... :( ali inace,one su takve seljancure,da se ja prijavim na fest u budvi... :wink: rekla bih da bih pevala na engleskom,sa textom koji topi,sto valja...poput onih koji imaju blind guardian!!! :oops:ah guardiansi...
Bash si pocela, onako nisko, c c c, sta mislis kakvo ja sad imam misljenje o tebi?
A, neznas ih uopste, devojke samo hoce da budu poznate. :evil:

da ti priznam nesto iskreno?znash koliko me briga sto imash koliko-toliko misljenje o meni?pozivam se na tvoju "teoriju"ni ti mene ne poznajesh pa sudish o mojim stavovima. :roll: :roll: :roll: :lol:

devojke hoce da budu samo poznate?U OVO DRZAVI?NA OVAKO NISKOM NIVOU?BOZE S KIM JA DISKUTUJEM? :roll:
Znam da te bole kakvo imam misljenje o tebi, al' stvarno, O'LADI, ako neumes drugacije nego obicnim niskim prozivkama onda nemoj nista ni da pises!!!

"Znam da te bole kakvo imam misljenje o tebi, al' stvarno, O'LADI, ako neumes drugacije nego obicnim niskim prozivkama onda nemoj nista ni da pises!!!"

nervira te sto ne delim isto misljenje sa tobom?izvini molim te sto sam klince i sto me zabole za niski nivo osim kada mi je zaista stalo...ovde je samo stvar pogleda.Mislim da sam ipak bila jasna(i glasna)o mom misljenju...bogme koliko kapiram ti ih poznajesh i kazesh da su jadne samo zeljne da postanu zvezde u srbiji,da dele mesto sa stojom?oh forget it...nemamo isti nivo,u pravu si :twisted:

joGooOOD:
"Znam da te bole kakvo imam misljenje o tebi, al' stvarno, O'LADI, ako neumes drugacije nego obicnim niskim prozivkama onda nemoj nista ni da pises!!!"

nervira te sto ne delim isto misljenje sa tobom?izvini molim te sto sam klince i sto me zabole za niski nivo osim kada mi je zaista stalo...ovde je samo stvar pogleda.Mislim da sam ipak bila jasna(i glasna)o mom misljenju...bogme koliko kapiram ti ih poznajesh i kazesh da su jadne samo zeljne da postanu zvezde u srbiji,da dele mesto sa stojom?oh forget it...nemamo isti nivo,u pravu si :twisted:
Ne, nemamo mi razlicito misljenje, nego meni smeta sto ih vredjas, a uopste neznas kakve su! Kako bi se ti osecala kad bi ja sad iz cista mira poceo da te prozivam gde stignem?

"Ne, nemamo mi razlicito misljenje, nego meni smeta sto ih vredjas, a uopste neznas kakve su! Kako bi se ti osecala kad bi ja sad iz cista mira poceo da te prozivam gde stignem?" priznajem,to bi bilo neprijatno.Nisam mislila da ih licno ocrnim ali zaista mislim da im je nivo nizak...ok?nema ljutish? :) i da....ovo je rasprava,ne svadja,za to sluzi forum zar ne ...?

ljudi malo ga preteraste.....ok devojke stvarno izgledaju napaljeno, tako hodaju tako se smeju tako se ophode sa (spoljnim) ljudima...mozda u privatnosti nisu bash takve, ali tako izgledaju....
mare, srce, zar ti niko nikad nije rekao da uspeh u skoli nema bash neke prevelike veze sa intiligencijom...?
ali, svejedno, nema razloga da ih neko toliko pljuje...jest da mi se ne svidja ona njihova pesmica, nije bash darovita a ima mnogo "provokacija radi provokacije", sto ja ne volim ni za lek...ali, sta da se radi...to je ionako najlaksi nacin da se dodje do publiciteta....

Back