Juh ....

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Cijelu proshlu notj sam sanjala machke San je krenuo vako moja machka je skochila kroz prozor ispod prozora se nalazilo neko trnje ja sam brzo istrchala i navabila sam iz tog trnja mnogo machaka razlichitih boja bilo je naradzastnih, sivih, crno belih i 4 crnih machke su me mazile i oko nogu mi se motale . jel taj moj san ima veze sa nekom vrstom seksa ono zhivotnom yebazhom?

Cijelu proshlu notj sam sanjala machke San je krenuo vako moja machka je skochila kroz prozor ispod prozora se nalazilo neko trnje ja sam brzo istrchala i navabila sam iz tog trnja mnogo machaka razlichitih boja bilo je naradzastnih, sivih, crno belih i 4 crnih machke su me mazile i oko nogu mi se motale . jel taj moj san ima veze sa nekom vrstom seksa ono zhivotnom yebazhom?

ima. znači da ćeš do smrti ostati usedelica i gajiti mačke

Izgleda da te đaba kljucka ta prica u glavu. :lol:

Tema, neču o tome, ja na to gledam ozbiljno, a ovde svi neozbiljni, kao i ti :lol:

Vidjeti: prevara, krađa, bespotrebni troškovi;
ubiti ili tući: jednog neprijatelja imaš manje, nevjerstvo;
crnu mačku sanjati: nesreća, opasnost;
da mjauče: neprijatni događaji;
sa mačićima: bijeda, napast;
bijela: čuvaj se laskavaca;
da te ogrebe ili ujede: neprijatni doživljaji;
jesti mačje meso: brakolomstvo;
milovati – hraniti: dobrota ti se vraća nezahvalnošću

:hahaha:

Vidjeti: prevara, krađa, bespotrebni troškovi;
ubiti ili tući: jednog neprijatelja imaš manje, nevjerstvo;
crnu mačku sanjati: nesreća, opasnost;
da mjauče: neprijatni događaji;
sa mačićima: bijeda, napast;
bijela: čuvaj se laskavaca;
da te ogrebe ili ujede: neprijatni doživljaji;
jesti mačje meso: brakolomstvo;
milovati – hraniti: dobrota ti se vraća nezahvalnošću

:hahaha:

Auuuuu bolje mi se svidja varijanta da tju ostati usedelica :)))

Ti si bre nenormalna, kakva yebazha, kakvi bakrači. Idi kod psihijatra i leči se.

Stradati, u ovom slučaju znači da se neče tvojim neprijatlejima, neprijateljima ljubavi ostvariti da te unište, što im je cilj. Čuvaj se slatkorečivosti. :lol:

Imaš mnogo čuvara, koji ti čuvaju život, jer se nalaziš, ili nalazičeš se u opasnom okruženju, koje je veoma dobro maskirano i nerazumljivo prostom čovečijom logikom... :lol:

Kaži, hvala Bogu :lol:

Auuuu katastrofa

Ne vredi ti tudje tumačenje, osim ako ne želiš da ispričaš okolnosti u kojima si trenutno, šta te tišti ili za čim čezneš.
Ovako možemo samo da lupetamo.
Na primer životinje predstavljaju naše nesvesne snage koje posedujemo.
Imaš više snage za nešto nego što misliš. Kad skupiš hrabrost biće sve jače i jače te unutrašnje sile.
Od jedne mačke do puno njih u trenu kad si krenula.:p

Ne vredi ti tudje tumačenje, osim ako ne želiš da ispričaš okolnosti u kojima si trenutno, šta te tišti ili za čim čezneš.
Ovako možemo samo da lupetamo.
Na primer životinje predstavljaju naše nesvesne snage koje posedujemo.
Imaš više snage za nešto nego što misliš. Kad skupiš hrabrost biće sve jače i jače te unutrašnje sile.
Od jedne mačke do puno njih u trenu kad si krenula.:p

E ovo mi se vetj svidja :)

Ja mislim da su to iz trnja navalili macori a ne macke .
Javlja mi se da te uhvatio drugi pubertet i da ti se priprcalo .
Ono trnje predstavlja komsinice i nahebaces ako se budes
mahala sisama po terasi !

Могла си барем неке зарезе, знакове интерпункције да ставиш чисто да не схватим реченицу овако: Мачка ми скочила кроз прозор испод прозора.... То се не може ни замислити ееј.

Што се тиче теме, делујеш ми некако исфрустрирано, сексуално наравно, вероватно то иде са година, доћиће ће време када ћу то осетити а можда и нећу јер ме иначе за то боле уво, малчице сам ладан тип.

Тако да неки савет са моје стране колико толико је да будеш исто тако ладна по питању тих мачака, мачора, комбинације то двоје, зна се какве, и сличних симбола.

Back