PA8
Poznat
- Poruka
- 9.309
Ne znam kakav je smisao da se na forumu Istorija pokreću teme koje nemaju suštinske veze sa istorijom, samo formalne.
Kulganov, velikohhrvat pod upalom (pa je crvene boje), samo to i radi i tako upropaštava forum.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kakav je smisao da se na forumu Istorija pokreću teme koje nemaju suštinske veze sa istorijom, samo formalne.
Kulganov, velikohhrvat pod upalom (pa je crvene boje), samo to i radi i tako upropaštava forum.
Kakav je tek smisao tvoga pisanja i teme koje ni sustinski nemaju veze sa istorijom ? Kao sto Da li je covek sleteo na Mesec, Zivot Srba iz Lepenskog vira,,,,Ne znam kakav je smisao da se na forumu Istorija pokreću teme koje nemaju suštinske veze sa istorijom, samo formalne.
To je pitanje koje sam postavio , a nisam dobio odgovor.
Valjda zato što danas nema ništa džabe. Treba da platiš.To je pitanje koje sam postavio , a nisam dobio odgovor.
U Kraljevini Srba Hrvata i Slovenaca je postojalo jugoslovenstvo ???!!!
Stvorili Kraljevinu Srba, Hrvata i Sloveneca , a izjasnjavali se kao Jugosleni ?Kako nije? Je si pao s Marsa? Pa Jugosloveni su i napravili i obnovili Carevinu.
Uglavnom, podrska svim Jugoslovenima antiNATOcima.
Za Kralja i Otadzbinu!
Stvorili Kraljevinu Srba, Hrvata i Sloveneca , a izjasnjavali se kao Jugosleni ?
Popis stanovništva 1931. godine u Kraljevini Jugoslaviji proveden je 31. ožujka 1931., a prema njemu je u Kraljevini Jugoslaviji živjelo 13 934 038 stanovnika, od čega: 6 785 501 pravoslavac, 5 217 847 katolika, 1 561 166 muslimana, 231 169 evangelika i 138 355 ostalih.[1]
Pa sta? Sve su vjere nase.Popis stanovništva 1931. godine u Kraljevini Jugoslaviji proveden je 31. ožujka 1931., a prema njemu je u Kraljevini Jugoslaviji živjelo 13 934 038 stanovnika, od čega: 6 785 501 pravoslavac, 5 217 847 katolika, 1 561 166 muslimana, 231 169 evangelika i 138 355 ostalih.[1]
Polupanci i bolesni u mozak.