Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Na severu se obicno vikalo Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija
Inace ja pamtim dobro tu Jugoslaviju. Imali smo dobro obrazovanje, roditelji nisu morali da mi placaju privatne casove za sve i svasta. Droge je bilo ali ni blizu toliko kao danas a o drugim anomalijama i nastranim ponasanjima da ne pricam. Nije bilo divlje gradnje (izuzev kaludjerice), nije bilo bahatih vozaca koji prolaze na crveno, nije bilo ekskurzija koje bi ojadile roditelje finansijski. Moda nije bila na prvom mestu, 501 farmerke i starke (barem osamdesetih) su bile glavni statusni simbol, ali nisu bili pod moranje. Mogli smo da putujemo bez redova ispred ambasada...
Mogla bih mnogo toga da navedem sta je onda valjalo, a danas imamo u tragovima. A opet mozda bi ovako bilo i da se Juga nije raspala...
Bilo je dosta toga i sto nije valjalo i verovatno je to prevagnulo pa je zamlja "pukla"
Kad se setim te Juge, osetim vise nostalgiju zbog bezbriznog zivota i moje rane mladosti. Ona sama mi ne nedostaje skoro uopste, kamo srece da je nikad nije ni bilo