Ју тјуб ме нешто зеза. Шта да радим?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пустим неку плеј листу и легнем да кунтам и после треће песме ЈТ стане и излази ми обавештење "Да ли желите да настави са репродукцијом листе" ДА.....НЕ.....У чему је фора ?
ma to su uveli nesto od skora,nekada se to pojavi posle 15-e,a nekad posle trece pesme.Probaj udji u setings i klikni na napomene,onda ce se destiklirati i ne bi trebalo da te vise pita.

Poslednja izmena:
Ja mislim da ovo ne moze da se iskljuci, bar ne kroz podesavanja youtube-a. Uz neki plugin za browser mozda.

Mislim da je fora sa tim zbog reklama. YouTube zeli da se uveri da i dalje gledas sadrzaj, kako bi imao interakciju sa reklamama koje izbacuju.
Ovako oni samo trose bandwidth, a nisu sigurni hoces li videti reklame od kojih prave profit. To im je bila motivacija.

Ako koristis Chrome, mozes da probas sa ovim pluginom.

Ja mislim da ovo ne moze da se iskljuci, bar ne kroz podesavanja youtube-a. Uz neki plugin za browser mozda.

Mislim da je fora sa tim zbog reklama. YouTube zeli da se uveri da i dalje gledas sadrzaj, kako bi imao interakciju sa reklamama koje izbacuju.
Ovako oni samo trose bandwidth, a nisu sigurni hoces li videti reklame od kojih prave profit. To im je bila motivacija.

Ako koristis Chrome, mozes da probas sa ovim pluginom.
Kod mene uspeva ono sto sam napisao,ali dok ide jedna plej lista,a cim predje na drugu,mora u setingsu da se obnovi destikliranje komande.Sto se tice reklama nemam ih,jer AdBlock radi svoj posao.Inace koristim Chrome za slusanje muzike.Probacu i ja ovaj plugin,pa javljam kako ide.Hvala.

Back