Ju! Sta je ovo?

Moja blogerska karijera je kratka, ali vrlo uspesna. Imam posete iz celog sveta, pa sam malo razsmialila i odlucila da napisem blog i ovde. Blogovanje je mnogo dobro i svima preporucujem da bloguju. Iako mnogi nemaju talenat, mozda ce i blogovanje pomoci da na[rave talenat.
U prvi mah sam pomislila da necu imati o cemu da pisem ovde, jer vodim moj zvanicni blog, ipak, odmah mi je dosla ideja na pamet, jer moje stvaralastvo je nezaustaviljivo. Dakle, ispricacu vam sta se desilo sa mojim Q&A blogom, koji sam htela da uradim da bismo se bolje upoznali, posto mi mnogi postavljaju pitanja i zele da imaju kontakt sa mnom. Ja sam svesna moje popularanosti, ali sam se iznenadila da je to u tolikom broju u Srbiji. Posto sam dobila razlicita pitanja u ogromnoj kolicini i na moj mejl, i na blog i ovde na inboh, pa sam odlucila da ih razvrstam i danas je poslednji dan postavljanja pitanja, od sutra vise nece moci. Tako cu napraviti nekoliko blogova pod razlicitim imenima: Sex&A, Knjizevnost&A, Film&A, Ljubav&A, Politika&A, Religija&A, Jezici&A i moj najomiljeniji MP&A. Prosto moram da izadjem u susret svima, koji su mi psitavljali pitanja. Vecina zeli da budu anonimni i ja cu se truditi da ne otkrivam izvor pitanja. Postavljanje pitanja se zavrsava u ponoc, tako da pozurite, mada i ne morate, jer vec imam i previse pitanja. IZvinjavam se, jer sam izbacila rok i nisam vam dala obavestenje, ali ne mogu da postignem sve. Mozete i ovde postaviti pianje, naravno.

Pozdravljam vas. <3

Ovaj blog ce biti objavljen na: Ljubavi i sexu, Religiji, Filmu, Muzici, Knjizevnosti, Politici da znate i da budete obavesteno.

....pa zar svet nije propao još u začetku bloga i blogerisanja !?...ovo je život u onostranosti !...bože kolika neobaveštenost !...živimo u paklu reči , talentovanih blogera - đavolski darovitih !

123loncar;bt280167:
....pa zar svet nije propao još u začetku bloga i blogerisanja !?...ovo je život u onostranosti !...bože kolika neobaveštenost !...živimo u paklu reči , talentovanih blogera - đavolski darovitih !
Ti si onda najgori u tom paklu, jer vidiš da je pakao, a svojevoljno tu ostaješ.

I što odgovaraš kad sam pitala Cicu. Pa nisi ti Cica. Ili jesi?
Nisi, nisi,

jer,

niko nije kao Cica,
glavna svetska blogerica.

sanja*;bt280169:
Ti si onda najgori u tom paklu, jer vidiš da je pakao, a svojevoljno tu ostaješ.

I što odgovaraš kad sam pitala Cicu. Pa nisi ti Cica. Ili jesi?
Nisi, nisi,

jer,

niko nije kao Cica,
glavna svetska blogerica.

Nece, Sanja, ne brini.

Hvala ti za svetska blogerica, posto sam vrlo posnosna na moj blog.

Back