jovo tosevski

CaLiMeRo:
Toševski Toševski Toševski.
Čovek je naučni bezveznjak.
Imaš valjda veće ambicije od toga!?!
Ja verujem da imaš.
I veće ambicije i veće potencijale.

Uuuuu.. siroma Randoma si na$la da przhi$.. ti... atomska Caramelo :) hehe

To$evskog sam chitao jedino nedeljom u Polikiti.. zhene ga se gade i uzhasavaju $to znachi da im opasno chachka oko rupe :wink:

Ih, L.C., otkud ja znam koliko ti INAČE čitaš. Sve se računa...:lol: :lol: :lol:

(...ubismo temu Randomu... valjda će da je zaboravi i da se ne vrati ovde nikad... a i Tošu bi trebalo da zaboravi... 4ever...)

jel citao neko - planetu zena?
sta mislite o konceptu skrivenih zenskih genitalija kao evolutivnog trika koji je mozda odredio neseksualno stvaralastvo muskarca
i da li se slazete da je primarni zenski nagon ostvarivanje bio-vlasti nad muskarcem.
frojd je pitao - sta zene zele?
tosevski odgovora - zele da ostvare psiholosku dominaciju nad muskarcem a seks im je krajnje sredstvo
Tosevki Jovo je genijalan! :D procitala sam i imam sve njegove knjige. Upoznala sam ga i bila na jednom predavanju prosle godine e da je vise takvih muskaraca! :cmok:

da li žene pogrešno shvataju Toševskog?
Ne koliko ih pogodi kada se prepoznaju u njegovim knjigama. Inace tacno je da je zenski primarni nagon ostvarenje bio-vlasti nad muskarcem.

Vecina zena pogresno shvata Tosevskog, ja ga vec godinama citam i trudim se da pomognem zenama i muskarcima kroz njegovu teoriju da shvate kako funkcionisu muskarci a kako zene jer iz tog vecitog nerazumevanja krecu sve blokade i problemi.

Na zalost retko koja zena na pravi nacin i bez zadrske moze da primi otvoreno ono o cemu Tosevski govori, ja sam jedna od retkih i kao takva verovatno 'cudna' vecini zena, dok me muskarci hvale i podrzavaju .

Volela bih kada bi zene odbacile taj gard i feministicko gledanje i pokusale da vide i shvate musko-zenske odnose jer bi bilo svima mnogo bolje i lepse.

I lepo sto je neko otvorio ovu temu, doduse tek sada je nadjoh ali uvek je vreme za razgovore ovog tipa jer je tema musko-zensko vecita. :D

jel citao neko - planetu zena?
sta mislite o konceptu skrivenih zenskih genitalija kao evolutivnog trika koji je mozda odredio neseksualno stvaralastvo muskarca
i da li se slazete da je primarni zenski nagon ostvarivanje bio-vlasti nad muskarcem.
frojd je pitao - sta zene zele?
tosevski odgovora - zele da ostvare psiholosku dominaciju nad muskarcem a seks im je krajnje sredstvo

Vrlo je zanimljivo kada se stvari banalizuju do nivoa ubedjenosti.Tako nastaje glupost.Velicanstvena u svom sjaju.

Uniformisanje,bezlicnost,globalno,generalno,uopsteno....Da li je covek samo gen?Samo DNK?

Sta zene zele? Gluplje pitanje ne nadjoh....pardon,postoji i - sta muskarci zele?

Velicanstvena gluposti carujes svojom lakocom.....

Ali ne svima ;)

Back