Jovo Bakić: Vučiću će suditi revolucionarni sud

Pa Boško ništa nije dobio za upad u RTS (...)
Не може због тога да му се скида посланички имунитет, јер то и није био "упад" у правом смислу те речи - врата су била широм отворена, није било чак ни портира и нико демонстранте није ни спречавао да уђу у зграду, а никаквог насиља није било нити је дошло до разбијања инвентара.

Hoce... i ne samo njemu.

images

– Не. Режим из блата тоне у живо блато, а тамо може да повуче и цело друштво. То је тај ризик. Кључно је шта ће учинити међународни чинилац. Због обећања око Косова, бар у овом тренутку, Вучић ужива њихову бланко подршку, баш као што је и Груевски десетак година уживао у Македонији. Када човек разговара с дипломатама, јасно је да врло добро знају о чему се ради. Но, њима то тренутно одговара, баш као и домаћим крупним капиталистима, одреда добровољним или принуђеним финансијерима СНС-а. Који ће крупни капиталиста да плати сопствено развлашћивање? Па ипак, упознао сам самоорганизоване грађане у варошима Србије и убеђен сам да је наш потенцијал, ако смо уистину препознали заједничке интересе и ако будемо истински солидарни, огроман.

Eh, još kad bi mlohavi gibaničari dizali revolucije, gde bi Jovu kraj bio.

Eh, još kad bi mlohavi gibaničari dizali revolucije, gde bi Jovu kraj bio.
Jovo i ne cilja na gibaničare , nego na levicu partizaniju , samo što je njegova levica , suši i cezar salata levica sa Vračara i Dorčola ,dok su neoprani krezavci koji čine većinu i koji su svuda esencija nacionalsocijalističke levice čvrsto uz AV ,tako da je drug Jovo prdno u fenjer što se kaže .

Не може због тога да му се скида посланички имунитет, јер то и није био "упад" у правом смислу те речи - врата су била широм отворена, није било чак ни портира и нико демонстранте није ни спречавао да уђу у зграду, а никаквог насиља није било нити је дошло до разбијања инвентара.
I mi ovde treba da imamo neki imunitet kritikujemo vlast i sta nije dobro u Srbilendu.

Back