Jovanović (Narodna stranka) o privođenju: Klasičan pokušaj zastrašivanja

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
30.504
Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović priveden je rano jutros, saopštila je Narodna stranka.

Navedeno je da su policajci Jovanovića oko 6.00 sati odveli iz kuće, u kojoj su se nalazile njegova žena i dve ćerke.

Povod za privođenje je, kako navodi Narodna stranka, "iskonstruisana optužba" odbornika SNS iz Pančeva Ivana Tešića zbog navodnog incidenta.

Jovanović će, navodi se u saopštenju, biti saslušan pred pančevačkim tužilaštvom.

Narodna stranka je osudila pokušaj zastrašivanja Jovanovića i zatražila njegovo momentalno puštanje.

"Režim očigledno ne može da podnese Jovanovićevu argumentovanu kritiku katastrofalne nesposobnosti gradskih čelnika Gorana Vesića i Zorana Radojičića", navela je stranka.

Nešto ranije iz Narodne stranke je saopšteno da je otkazana prethodno za danas zakazana Jovanovićeva izjava za medije pred beogradskom Opštinom Voždovac.

(Beta, 06.24.2019)

https://naslovi.net/2019-06-24/beta/narodna-stranka-priveden-nikola-jovanovic/23619096

Krajnje je vreme da se iredenta pozatvara.

Eh, da je sada onaj stari dobri Goli otok.
Sve bi ih poslao da izuče zanate i postanu korisni gradjani ove države.

А шта је згрешио поменути господин, осим што је јуче питао где су триста милиона који су били намењени чишћењу београдске канализације?

А шта је згрешио поменути господин, осим што је јуче питао где су триста милиона који су били намењени чишћењу београдске канализације?
Nije to za juče.
Pučiste treba apsiti i na robiju da izuče zanate.
Ovoj državi su potrebni vodoinstalateri, armirači ...

Nikola Jovanović: Moje privođenje klasičan pokušaj zastrašivanja

Autor: Beta

.... "Doživeo sam jutros klasični pokušaj zastrašivanja, ali ko me imalo poznaje zna da će me to samo dodatno motivisati. Do pobede!", naveo je Jovanović na svom tviter nalogu nakon saslušanja.
----------------------------------------------------------------------
PRIVEDEN POTPREDSEDNIK NARODNE STRANKE: Nikola Jovanović u pančevačkom tužilaštvu zbog neodazivanja

Politika
24.06.2019. 11:14h

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović jutros je bio priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu zbog neodazivanja na pozive tužilaštva, povodom krivične prijave koja je protiv njega podneta zbog ugrožavanja sigurnosti.

Prethodno je četiri puta bilo pokušano da mu se uruči poziv na adresi prebivališta, nakon čega je izdata naredba za njegovo prinudno dovođenje, rekli su Tanjugu u pančevačkom tužilaštvu i dodali da je Jovanović danas ostavio novu adresu nakon čega je pušten. ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Četiri puta ga pozivaju a on se ne odaziva!
Kad ga privedu onda je klasično zastrašivanje :hahaha:

Sad je on kao mnogo hrabar :hahaha:

Pa ako te privode oni koji se sa setom sećaju Golog otoka nije da nemaš razloga za zabrinutost.

Eto vidiš, on se ne plaši već izjavio: "Doživeo sam jutros klasični pokušaj zastrašivanja, ali ko me imalo poznaje zna da će me to samo dodatno motivisati. Do pobede!"

A pustili ga posle sat vremena.
Da je došo kod mene u kancelariju ma samo na 15 min. priča bi bila sasvim drugačija :D

Nije bre za nas demokracija!

Eto vidiš, on se ne plaši već izjavio: "Doživeo sam jutros klasični pokušaj zastrašivanja, ali ko me imalo poznaje zna da će me to samo dodatno motivisati. Do pobede!"

A pustili ga posle sat vremena.
Da je došo kod mene u kancelariju ma samo na 15 min. priča bi bila sasvim drugačija :D

Nije bre za nas demokracija!
Zapravo ceo događaj ne zavređuje širu pažnju.

Back